UEFA'dan Bayern Münih İle Barcelona'nın Şampiyonlar Ligi Maçı İçin Kritik Karar!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde altıncı hafta maçları kapsamında Bayern Münih'in, Barcelona'yı konuk edeceği karşılaşma öncesi UEFA'dan çok kritik bir karar geldi.

03.12.2021-19:24 - (Son Güncelleme: 03.12.2021-19:29) UEFA'dan Bayern Münih İle Barcelona'nın Şampiyonlar Ligi Maçı İçin Kritik Karar!

UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu altınçı hafta karşılaşmasında Alman devi Bayern Münih sahasında Katalan ekibi Barcelona'yı konuk edecek. Oynanacak maç 8 Aralık'ta yapılacak. Oynanacak maçı taraftarlar büyük bir sabırsızlıkla beklerken maç ile ilgili UEFA'dan çok konuşulacak bir karar geldi. UEFA Bayern Münih ile Barcelona'nın oynayacağı maçın seyircisiz oynanmasına karar verdi.

UEFA'DAN DEV MAÇA KRİTİK KARAR

Futbolda stadyumlara tam anlamıyla dönüş büyük ölçüde sağlanmıştı ama Almanya'nın, Bavyera bölgesinde özellikde son dönemde yoğun bir şekilde artan koronavirüs sayısı nedeniyle yeniden seyircisiz bir maç oynanacak.
Grupta yeni sezonda Barcelona'nın ev sahipliğinde oynanan olan karşılaşmada, Alman devi Bayern Münih'in 3-0'lık galibiyetiyle sonuçlanmıştı. İki takım arasında seyircisiz oynanan son karşılaşma ise 14 Ağustos 2020'de Estadio da Luz'da oynanmıştı. Portekiz'de oynanan tek maç sistemli UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final karşılaşmasında Bayern Münih, Katalanları 8-2 gibi flaş bir skorla yenmişti.

UEFA'NIN ALDIĞI KARAR FUTBOL DÜNYASINDA SES GETİRDİ

UEFA'nın Bayern Münih ile Barcelona maçı öncesi almış olduğu karar futbol dünyasında gündeme oturdu. Taraftarlar iki takım arasındaki maçı büyük bir sabırsızlıkla beklerken dev karşılaşmanın seyircisiz oynanacak olması iki dev takımın ülkeleri Almanya ve İspanya'da basında büyük yer buldu. Dev mücadelenin seyircisiz oynanacak olması dünya spor kamuoyunda da kendisine geniş yer buldu. Bayern Münih ile Barcelona arasında oynanacak dev maç büyük bir heyecanla bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal