Fenerbahçe'den Kritik İrfan Can Kahveci Kararı!

Fenerbahçe'de, Göztepe maçının ardından Atakan Çankaya ile fiziksel tartışmaya giren ve 2 maç men cezası alan İrfan Can Kahveci ile ilgili Fenerbahçe yönetimi, kritik bir karar aldı.

03.12.2021-17:27 - (Son Güncelleme: 03.12.2021-17:58)

Sarı lacivertlilerde, Göztepe maçının ardından Atakan Çankaya ile fiziksel tartışmaya giren ve 2 maç men cezası alan İrfan Can Kahveci ile ilgili Fenerbahçe yönetimi, çok konuşulacak bir açıklama geldi.
Süper Lig'de 14. hafta geride kalırken Göztepe ile Fenerbahçe arasında olaylı bir maç yaşandı. Karşılaşma 1-1 sona ererken maçın sonunda İrfan Can Kahveci ile Göztepeli futbolcu Atakan arasında yaşananlar büyük gündem olmuştu. İrfan Can Kahveci karıştığı olayın ardından PFDK'ya sevk edilmişti. İzlenen görüntülerin ardından TFF, İrfan Can Kahveci'ye 2 maçlık ceza vermişti. Bu cezanın açıklanmasından sonra Fenerbahçe yönetiminin harekete geçtiği öğrenildi.

FENERBAHÇE YÖNETİMİ HAREKETE GEÇİYOR

Sarı laciverlilerde yönetim yıldız futbolcusu İrfan Can Kahveci'ye verilen cezanın ardından harekete geçti. Fenerbahçe yönetimi Göztepe maçında olaylara karışan futbolcusu İrfan Can Kahveci'ye verilen 2 maçlık cezanın itirazı için Tahkim Kuru'na itirazlarda bulunacak. İrfan Can Kahveci ile ilgili yakın zamanda yeni sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

İRFAN CAN KAHVECİ'NİN OLAYI BÜYÜK YANKI UYANDIRDI

Fenerbahçe'nin yıldız orta saha futbolcusu İrfan Can'ın karışmış olduğu olay gerek Türk futbolunda gerek yurt dışında büyük ses getirdi. Yıldız futbolcunun karışmış olduğu olay Türk spor medyasında büyük gündem oldu. Futbolcunun karıştığı olay son günlerde gerek taraftarların gerek spor adamlarının en çok konuştuğu konulardan birisi haline geldi. Göztepe - Fenerbahçe maçının yankılarının bir süre daha devam etmesi bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal