Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın Hakemler Hakkında İddialarına Yanıt Geldi!

Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın geçtiğimiz günlerde hakemlerle ilgili ortaya attığı iddialara Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Dr. Abdurrahman Arıcı yanıt verdi.

03.12.2021-16:41 - (Son Güncelleme: 03.12.2021-16:41)

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Dr. Abdurrahman Arıcı, geçtiğimiz günlerde 'Soyunma odası koridorlarında kayıt alan temsilciler var.' sözleriyle hakem ve gözlemciler ile ilgili açıklamalarda bulunan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas'a yanıt verdi.

BURAK ELMAS'IN AÇIKLAMALARIYLA SES GETİRMİŞTİ

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas'ın yaptığı açıklamalar kamuoyunda büyük bir ses getirirken ortaya attığı iddialar gündeme bomba gibi düşmüştü.

GALATASARAY BAŞKANINA YANIT GELDİ

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Dr. Abdurrahman Arıcı, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas'a yanıt verdiği açıklamalarında ;

BİZ TEMSİLCİLERDEN KAYIT İSTEMİYORUZ

Biz hiçbir zaman Temsilcilerimize olayları kayıt altına alın diye bir istekte bulunmuyoruz. Kendileri görüntü almıyorlar. Böyle bir görevleri de yok. Temsilciler resmi stat kameralarından ve güvenlik kameralarından görmek isteği görüntülere ulaşabiliyor. Temsilcinin görevi duyduğunu ve gördüğünü rapor etmesidir. Biz kesinlikle bir kayıt istemiyoruz. Ama stat kameralarından faydalanabilirler.

HER TEMSİLCİYE AYRI GÖREV...

Biz bir karşılaşmaya 3 tane temsilci atıyoruz. Bir temsilci maçın gözlemcisi birlikte protokol tribünde yer alıyor. Diğer iki temsilcimiz saha içi ve soyunma odası koridorlarında görev alıyor. Devre arasında ve maç sonunda koridorlarda düzeni sağlıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal