Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan TFF Hakkında Çok Konuşulacak İddia!

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas, Türkiye Futbol Federasyonu hakkında ortaya attığı iddialar ile gündeme bomba gibi düştü.

01.12.2021-14:10 - (Son Güncelleme: 01.12.2021-14:10) Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan TFF Hakkında Çok Konuşulacak İddia!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray Spor Kulübü'nün Başkanı Burak Elmas, basın mensupları ile gerçekleştirdiği görüşmede Türk spor gündemine bomba gibi düşecek iddialarda bulundu.

GALATASARAY VE TFF ARASINDA GERİLİM ARTIYOR

Bir süredir Türkiye Futbol Federasyonu ile Galatasaray Spor Kulübü arasındaki gerilim artarak devam ederken son olarak sarı kırmızılı kulübün Başkanı Burak Elmas'ın yapmış olduğu açıklamalar bu tartışmaların uzunca bir süre devam edebileceğinin sinyalini verdi.

BURAK ELMAS'IN AÇIKLAMALARI

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas, Türkliye Futbol Federasyonu ile ortaya attığı iddialarda ;

' Türkiye Futbol Federasyonu'nda çözüm istemeyen, çözümsüzlükten beslenen isimler var. TFF'de seçimlere hazırlanan gruplar Nihat Özdemir'i de zor durumda bırakıyor. Bizim TFF'den isteğimiz eşit uygulama. Hakemlerin kararları kulübe ve kişiye karşı aynı olmalı. Soyunma odamızda gizli ses kaydı yapan gözlemci yakaladık. Hakem raporunu değiştiren gözlemciler var. Federasyonun raporlarını sızdıran kişiler de var. Disiplin kurulunda da kasıtlı sevkler bulunuyor. İlk defa kulüp başkanları aynı konularda mutabık. Biz sisteme uymayacağız, sistemi değiştireceğiz. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal