Twice grubu dağıldı mı? K-Pop Müzik sanatçıları Twice grubu hakkında son bilgiler

2016 yılında 'Cheer Up' single'ı ile şöhrete kavuşmuş olan Twice, Digital Chart'ta 1. olmuştur. Bunun yanında, ''Yılın En İyi Single'' ünvanınada sahip olmuştur. Ayrıca, bu şarkı Melon Music Awards ve Mnet Asian Music Awards'ta "Yılın En İyi Şarkısı" ödüllerininde sahibi oldu. Bunun üzerine İnternet üzerinden grup üyeleri hakkında araştırılmalar başlandı. Twice grubu dağıldı mı? K-Pop Müzik sanatçıları Twice grubu hakkında son bilgiler nelerdir? İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar sayfamızda yer almaktadır.

25.05.2022-01:19 - (Son Güncelleme: 25.05.2022-01:19) Twice grubu dağıldı mı? K-Pop Müzik sanatçıları Twice grubu hakkında son bilgiler

2016 yılında 'Cheer Up' single'ı ile şöhrete kavuşmuş olan Twice, Digital Chart'ta 1. olmuştur. Bunun yanında, ''Yılın En İyi Single'' ünvanınada sahip olmuştur. Ayrıca, bu şarkı Melon Music Awards ve Mnet Asian Music Awards'ta "Yılın En İyi Şarkısı" ödüllerininde sahibi oldu. Bunun üzerine İnternet üzerinden grup üyeleri hakkında araştırılmalar başlandı.  

K-Pop

Twice grubu dağıldı mı? K-Pop Müzik sanatçıları Twice grubu hakkında son bilgiler nelerdir?

İnternet üzerinde üne kavuşmuş olan ve twıce grubu hakkında sürekli araştırmalar yapılmaktadır. 28 Haziran 2017 senesinde, Twice adıyla Japonyada çıkış yapan grup, kısa zaman içerisinde adını herkese duyurmayı başardı. Albüm Oricon Albums Chart'ta 2. sırada yer aldı ve 7 gün içerisinde, 136,157 kopya satarak, Japonya'da son 2 yılın 7 gün içinde en çok satılan K-Pop albümü olmuş oldu. #Twice'in ardından ''Oner More Time'' adlı ilk orjinal Japonca maxi single'nı ekim ayında çıkarmış oldular.

twice grubu

Twice ayrılıyor mu?

2015 senesinde Sixteen adlı reality programı sayasinde JYP Entertainment tarafınca oluşturulmuş olan, 9 üyeli K-Pop kız grubu olarak bilinmektedir. Grub toplamda 9 üyeden oluşmaktadır. 7 yıllık yapmış oldukları sözleşmeleriyle, 2015'ten 2022 yılına kadar sürmektedir. Bu durumda bu sene sözleşmenin son bulmasıyla, üyeler sözleşmelerini yenilemeyi düşünmezlerse önümüzdeki sene grup dağılabilir.

Twice kızlarının isimleri nelerdir?

Nayeon, Jeongyeon, Momo, Sana, Jihyo, Mina, Dahyun, Chaeyoung, ve Tzuyu

 


Nilay Kızıldemir
nilaykzldmr@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal