Kısmetse Olur Cansel Çördük'ün videosundaki kişi kim, FBG Goat kimdir? Cansel ve Goat sevgili mi?

Kısmetse Olur yarışmasında adından söz ettiren Cansel Çördük ile öpüşme videosu çıkmış olan müzisyen FBG Goat herkes tarafından merak edildi. FBG Goat kimdir, kaç yaşındadır, aslen nerelidir? Instagram hesabı nedir? Detaylar haberimizde..

24.05.2022-22:52 - (Son Güncelleme: 24.05.2022-22:52) Kısmetse Olur Cansel Çördük'ün videosundaki kişi kim, FBG Goat kimdir? Cansel ve Goat sevgili mi?

Kanal D' de bir süre önce yayınlanmış olan program Kısmetse Olur'da yarışan yarışmacılar arasındaki Cansel Çördük ve FBG Goat videosu gündem konuları arasına girerek bomba etkisi yarattı.

Yarışma sonrasında ortalıkta pek görülmemiş olan Cansel Çördük, FBG Goat isimli müzisyenle öpüştüğü video ile dikkatleri çekti.

Sosyal medyada hızlı şekilde yayılan video, gündeme bomba gibi düştü ve çok konuşulan konular arasına girdi.

Cansel Çördük ve FGB Goat'ın öpüşme videosu ile ilgili çoğu kişi yorum yaparken konuyu bilmeyen ve merak eden kişiler internetten araştırmaya başladı.cansel

Merak edilenler arasında Cansel Çördük’ün öpüşmüş olduğu isim FBG Goat oldu. FBG Goat kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir?

FBG Goat kimdir?

Cansel Çördük'le öpüşme videosu çıkmış olan FBG Goat, müzisyenlik yapmaktadır. Kendisiyle ilgili internet üzerinde fazla bilgi yoktur. Fakat Instagram hesabına giriş yaparak profilini inceleyebilirsiniz. Ayrıca Cansel Çördük'le birlikte olduğu başka bir video da Instagram hesabı profilinde vardır. FBG Goat Instgram hesap adı ise fbggoatt'tır. 

Selin Doğan
selindogan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal