Kısmetse Olur Cansel Çördük ifşa olan +18 müstehcen videosuna sosyal medyadan tepkiler çığ gibi

Televizyon ekranlarında oldukça fenomen olan program Kısmetse Olur'da tanınan Cansel Çördük programdan sonra Amerika'ya yerleşmesi ve paylaşımlarıyla gündemde kalmaya devam ediyor. Peki Cansel Çördük'ün videosu nedir? Tüm detaylar haberimizde.

24.05.2022-22:01 - (Son Güncelleme: 24.05.2022-22:01) Kısmetse Olur Cansel Çördük ifşa olan +18 müstehcen videosuna sosyal medyadan tepkiler çığ gibi

Kanal D ekranlarında yayınlanan evlilik programında Eser West ile birlikte olan ve programdan kısa bir süre sonra ayrılarak Amerika'ya yerleşen Cansel Çördük şimdilerde paylaşımlarıyla gündemde. İnternet üzerinde müstehcen videoları yayınlandığı iddia edilen Cansel Çördük ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Cansel Çördük videosu

Kısmetse Olur evlilik programında tanınan ve binlerce takipçisi olan, program sonrası Amerika'ya yerleşen Cansel Çördük'ün FBG Goat isimli bir müzisyen ile videoları internette paylaşıldı. Oldukça tepki çeken Cansel Çördük konu ile ilgili bir açıklamada bulunmadı.

Cansel Çördük

Cansel Çördük kimdir

Cansel Çördük 1995 senesinde doğmuştur. Antalya'da yaşarken üniversite eğitimi için İstanbul'a yerleşmiştir. İstanbul Kültür Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümü mezunudur. Çılgın Dershane filminde de rol alan Cansel Çördük ününü Kısmetse Olur programında kazanmıştır. Eser West ile programda ilişki yaşamış ve program bittikten kısa bir süre sonra ilişkisini bitirmiştir. Amerika'ya yerleşen Cansel Çördük şimdilerde modellik yapmaktadır. 

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal