TV8,5’ta bu hafta hangi maçlar şifresiz yayınlanacak? UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Konferans Ligi maçları şifresiz olacak mı?

Bu hafta oynanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi karşılaşmalarından bazıları TV8,5 ekranlarında şifresiz yayınlanacak. Fenerbahçe’nin Union Saint-Gilloise maçının da şifresiz yayınlanacak maçlar arasında yer alıp almadığı merak ediliyor. Peki TV8,5’ta bu hafta hangi maçlar şifresiz yayınlanacak? UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Konferans Ligi maçları şifresiz olacak mı? İşte soruların yanıtı…

11.03.2024-17:40 - (Son Güncelleme: 11.03.2024-17:40)

Futbol severler Avrupa kupalarında bu hafta oynanacak olan rövanş karşılaşmalarıyla beraber heyecana doyacak. UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi’nde son 16 turu rövanş karşılaşmalarının bazıları TV8,5 ekranlarında şifresiz olarak ekranlara getirilecek. Temsilcimiz Fenerbahçe’nin Perşembe akşamı oynayacağı Union Saint-Gilloise karşılaşmasının şifresiz yayınlanıp yayınlanmayacağı da merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki TV8,5’ta bu hafta hangi maçlar şifresiz yayınlanacak? UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Konferans Ligi maçları şifresiz olacak mı? 

TV8,5’ta bu hafta hangi maçlar şifresiz yayınlanacak?

TV8,5’ta şifresiz olarak yayınlanacak olan karşılaşmalar belli oldu. İşte TV8,5’ta bu hafta yayınlanacak olan şifresiz maçlar:

12 Mart Salı: Arsenal-Porto | Saat 23.00

13 Mart Çarşamba: Borussia Dortmund-PSG | Saat 23.00

TV8,5’ta bu hafta hangi maçlar şifresiz yayınlanacak? UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Konferans Ligi maçları şifresiz olacak mı?

14 Mart Perşembe: Rangers-Benfica | Saat 20.45

14 Mart Perşembe: Aston Villa-Ajax | Saat 23.00

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal