Başvuran herkese 2.500 TL destek ödemesi yapılacak! Resmi açıklama yapıldı

Başvuran tüm vatandaşlara Mart ayında destek ödemesi sağlanacak. Beklenen resmi açıklama yapıldı! 2.500 TL değerinde destek ödemesi sizleri bekliyor.

11.03.2024-17:31 - (Son Güncelleme: 11.03.2024-17:31) Başvuran herkese 2.500 TL destek ödemesi yapılacak! Resmi açıklama yapıldı

Tarım Orman Bakanlığı tarafından çiftçilere destek ödemeleri hız kesmeden devam ediyor. Mart ayının ikinci tarımsal destek ödemeleri dün itibariyle tek tek yurt çapındaki çiftçilerin hesaplarına yatırıldı. 4 farklı alt başlık ile sunulan Mart ayı ikinci tarımsal destek ödemesinin sırayla hesaplara yatırılmasının hemen ardından önümüzdeki dönem tarımsal destek ödemelerinin ne zaman yatırılacağı büyük bir merak konusu haline geldi. Önümüzdeki cuma günü içerisinde tarımsal destek ödemelerinin tekrardan sağlanması beklenenler arasında. Buna ek olarak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından da Mart ayı sosyal yardım ödemelerinin yapılması büyük bir merakla bekleniyor.

Vatandaşlar, bakanlık ödemelerin yanı sıra belediyelerin destek ödemelerini de yakından takip ediyor. Genellikle sosyal medya hesapları ve resmi internet sitesi üzerinden paylaşılan projelere her gün bir yenisi daha ekleniyor. Bu sefer 2.500 TL değerinde destek ödemesi sağlanacağı Sandıklı Belediyesi tarafından verildi. Sandıklı Belediyesi Başkanı Mustafa Çöl, başvuran vatandaşlara destek için 2.500 TL ödeme sağlayacağını açıkladı.

Sandıklı Belediyesi 2.500 TL kontur desteği

Sandıkla Belediyesi’nden 2.500 TL destek ödemesi yapılacak 

Belediyeler tarafından vatandaşlara özel olarak sunulan destek ödemeleri hız kesmeden devam ediliyor. Her belediye kendi vatandaşına özel olarak yeni yardım kampanyalarına imza atıyor. Özellikle dar gelirli vatandaşlara özel olarak başlatılan sosyal destek ödemelerine bir yenisi daha Sandıklı Belediyesi tarafından eklendi. Sandıklı Belediyesi Başkanı olan Mustafa Çöl, SANJET AŞ’ye Mart ayı içerisinde 2.500 TL, Kasım ayı içerisinde 2.500 TL olmak üzere toplam 5.000 TL kontur desteği yükleme işlemlerine start vermişti. Söz konusu olan destek için ise Sandıklı Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım gerçekleştirdi.

Sandıklı Belediyesi tarafından sunulan toplamda 5.000 TL kontör destek kapsamında; emekli, dul ve yetim vatandaşlar başvurularını gerçekleştirdiği takdirde evrak kontrolü yapılacak ve vezneden evrakları onaylanacak. Daha sonra ise kontör yükleme işlemleri başlatılacak. 

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal