Ramazan ayında bütçe dostu kampanya: 7 bin 700 market fiyatları sabitledi!

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte, Türkiye genelinde birçok yerel zincir market mağazasında yüzlerce üründe fiyat sabitleme ve indirim kampanyaları başlatıldı. Toplamda 7 bin 700 yerel zincir market mağazası, Ramazan boyunca tüketicilere çeşitli ürünlerde avantajlı fiyatlar sunmayı hedefliyor. İndirim kampanyalarıyla birlikte tüketicilere bütçe dostu alışveriş yapma imkanı sağlanacak.

11.03.2024-17:08 - (Son Güncelleme: 11.03.2024-17:08) Ramazan ayında bütçe dostu kampanya: 7 bin 700 market fiyatları sabitledi!

Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) Başkanı Ömer Düzgün, Ramazan Ayı süresince bir dizi fiyat sabitleme ve indirim kampanyası başlattıklarını açıkladı. Türkiye genelinde 7 bin 700 şubesi bulunan 14 perakende derneğinin çatı örgütü olarak, tüketicilerin bütçelerine katkıda bulunmayı ve ekonomik istikrara destek olmayı amaçladıklarını belirten Düzgün, yazılı bir açıklama yaparak, yerel zincir marketlerin Ramazan boyunca birçok üründe fiyatları sabitlediklerini duyurdu.

Düzgün, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Yerel zincirler olarak vatandaşlarımızın bütçelerine katkıda bulunmak ve ekonomik istikrara katkı sağlamak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya kararlıyız. İçinde bulunduğumuz sürecin üstesinden ancak tek yürek gelebiliriz. Bu süreçte, marketlerimizdeki fiyat istikrarını sağlamak ve halkımızın rahat bir Ramazan geçirmesini temin etmek bizim önceliğimiz."


Düzgün, tüm üretici ve tedarikçilerin kampanyaya destek olması çağrısında bulundu

Ramazan ayı hazırlıkları kapsamında sektör temsilcileri ile görüş alışverişinde bulunduklarını belirten Düzgün, Ramazan boyunca tüketicilere uygun fiyatlarla kaliteli ürünleri sunmaya devam edeceklerini vurgulayarak şunları söyledi:

"Ramazan ayına hazırız. 7 bin 700 yerel zincir market mağazasında yüzlerce üründe fiyatları sabitledik. Vatandaşlarımız, bayram sonuna kadar her hafta bölgelere özel düzenlenecek kampanyalarla yüzlerce ürünü yüzde 25 daha erişilebilir fiyata satın alabilecek. Böylece bakliyattan yağa, çaydan şekere, undan makarnaya kadar yüzlerce temel gıda ürününe ramazan ayı sonuna kadar daha erişilebilir fiyata ulaşabilecekler. Gıdanın haricinde atıştırmalık, temizlik, deterjan, bulaşık makinesi ürünleri, kağıt ürünlerinde de indirim yapacağız."


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal