Sabah 9’da Ziraat Bankası’na giden 100.000 TL nakit ödemesini alacak! Nakit ihtiyacı olanlar için fırsat başladı

Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için fırsat Ziraat Bankası tarafından duyuruldu. Türkiye'nin neredeyse en çok kullanılan kamu bankalarından birisi olan Ziraat Bankası müşterilerine özel ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı.

11.03.2024-16:58 - (Son Güncelleme: 11.03.2024-16:58) Sabah 9’da Ziraat Bankası’na giden 100.000 TL nakit ödemesini alacak! Nakit ihtiyacı olanlar için fırsat başladı

Ziraat Bankası, acil nakit ihtiyacı olan müşterilerine özel yeni bir kampanyaya imza attı. Yarın sabah 9’da banka şubelerinden ya da internet bankacılığından başvuru yapabilecek. Başvuracak olan vatandaşlar 100.000 TL nakit kredinin sahibi olabilecekler. Sizlerde acil ihtiyaçlarınızı karşılamak için düşük faiz oranları yüksek ay vadede kredi çekmek istiyorsanız, Ziraat Bankası tarafından Mart ayına özel olarak başlatılmış bu kredi kampanyasını kesinlikle kaçırmayın. Sigortalı ve emekli olan vatandaşlar için başlatılmış olan bu özel kampanya doğrultusunda, 100.000 TL’ye kadar kredinizi hemen çekip 3 ay sonra ödemeye başlayacaksınız.

Ziraat Bankası 100 Bin TL kredi fırsatı

3 ay ertelemeli 100.000 TL kredi cebinizde

Ziraat Bankası tarafından emekli ve sigortalı çalışan vatandaşlara özel olarak başlatılan bu kampanya doğrultusunda 3 ay ertelenmeli şekilde 100.000 TL kredi imkânı sunulacak. Vatandaşlar Ziraat Bankası’nın müşterisi olmaları halinde hiç beklemeden yarın sabahtan kredilerine çekebilecekler. Dilerlerse en yakın Ziraat Bankası şubesinden dilerlerse de mobil bankacılık üzerinden sabah saatlerinde kredi başvurunuzu yapıp anında onay alabilirsiniz. 

Ziraat Bankası’ndan 24 ay vadeyle krediniz anında hazır

Ziraat Bankası tarafından sunulan 100.000 TL’ye kadar acil nakit ihtiyaç kredisi kapsamında 24 ay vadeli şekilde bu kredinin sunacağı paylaşıldı. Düşük taksit imkanıyla uzun vadeyle kredi çekmek isteyen emekli ve çalışan vatandaşlar, kesinlikle Ziraat Bankası’ndan başka yere bakmasına gerek yok. 3 ay sonra ödemeye başlayacak olduğumuz bu kredi çeşidinde yarın sabah 9’dan itibaren başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. Başvurularınızı değerlendirilip onaylandığı takdirde anında 100.000 TL’ye varan krediniz hesabınıza yatacak. Sizlerde anında kullanmaya başlayacağınız kredi seçeneği için daha fazla beklemeden Ziraat Bankası’ndan 100.000 TL’ye varan 24 ay vadeli kredinizi çekebilirsiniz.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal