Gaziantep Futbol Kulübü Beşiktaş maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 | Gaziantep - BJK youtube geniş özeti ve maçın golleri 2024

Trendyol Süper Lig’de haftanın son maçı olan Gaziantep FK Beşiktaş mücadelesinin nasıl sonuçlanacağı merak ediliyor. Derbi mağlubiyetinin telafisini arayan Beşiktaş ile Selçuk İnan yönetiminde yeni bir döneme giriş yapan Gaziantep FK’nın müthiş kapışması nefesleri kesecek. Futbol severler ise Gaziantep Futbol Kulübü Beşiktaş maç özeti, Gaziantep FK Beşiktaş özet izle Bein Sports 1 gibi sorgulamalar yapıyor.

11.03.2024-22:00 - (Son Güncelleme: 11.03.2024-22:00)

Beşiktaş, Süper Lig’de haftanın son maçında deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaşacak. Süper Lig’de Avrupa potasındaki yerini korumak isteyen siyah beyazlı takım Gaziantep deplasmanında hata yapmak istemiyor. Selçuk İnan yönetiminde ligde kalma hesapları yapan Gaziantep FK ise güçlü rakibini evine eli boş gönderme amacında. 

Gaziantep FK – Beşiktaş maçı Ne Zaman?

Gaziantep FK Beşiktaş maçı bugün saat 20.30’da başlayacak. Kalyon Stadyumu’nda oynanacak olan mücadele Bein Sports 1’de canlı yayınlanacak.

Beşiktaş yine Semih’le gülmek istiyor

Beşiktaş'ta, son haftalarda sergilediği etkileyici performans ile Semih Kılıçsoy, ilk 11'in değişmez oyuncusu haline geldi. Bu sezon ligde 15 maçta 998 dakika sahada kalan Semih Kılıçsoy, takımına 9 gol ve 1 asistle önemli katkılarda bulundu.

Gaziantep FK maçı öncesinde, Fernando Santos'un genç yeteneğe ilk 11'de şans vermesi bekleniyor.

Gaziantep Futbol Kulübü Beşiktaş maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 | Gaziantep - BJK youtube geniş özeti ve maçın golleri 2024

Kartal’da son durum

Trendyol Süper Lig'de Beşiktaş, haftayı topladığı 46 puanla 4. sırada tamamladı. Trabzonspor ile aynı puanda bulunan Beşiktaş, bu sezon ligde oynadığı 28 karşılaşmada 14 galibiyet, 4 beraberlik ve 10 mağlubiyet elde etti. Siyah beyazlılar, son 5 karşılaşmasında ise 3 kez galip geldi. Fernando Santos'un öğrencileri, rakip fileleri 39 kez havalandırırken kalesinde ise 32 gol gördü.

Selçuk İnan ilk sınavında

Marius Șumudică'nın görevden alınmasının ardından takımın başına getirilen Selçuk İnan, Gaziantep FK ile ilk maçına Beşiktaş karşısında çıkacak. 8 Mart'ta göreve başlayan ve üç gün sonra ilk resmi maçına çıkacak olan 39 yaşındaki teknik adam, bu maçtan puanla ayrılmak istiyor. Daha önce Kasımpaşa'yı çalıştıran İnan, yeni görevinde takımına başarılı bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal