Tüylü Arkadaşlar film konusu ve oyuncuları

James Snider imzalı animasyon filmi Tüylü Arkadaşlar (Feather Friends), kasabada çok revaçta olan Tüy kulübüne giren Mooky ile Kooky'nin serüvenlerini izleyicilere aktarıyor. İşte, Tüylü Arkadaşlar film konusu ve oyuncu kadrosu..

01.07.2022-11:06 - (Son Güncelleme: 01.07.2022-11:06) Tüylü Arkadaşlar film konusu ve oyuncuları

Tüylü Arkadaşlar orjinal adıyla Feather Friends filmi, 26 Temmuz 2019 tarihinde gösterime girmiştir. Mooky ve Kooky isimli iki arkadaşın Tüy Kulübü’ne girmeyi başardıktan sonra başlarına giren maceraların anlatıldığı filmin yönetmenliğini James Snider üstlenmiştir. Seslendirmesini Maria Petrano, Jacob Tyler, Thomas Carr adlı oyuncuların gerçekleştirdiği animasyon filmi 1 saat 10 dakika sürüyor.

Tüylü Arkadaşlar film konusu ve oyuncuları

Tüylü Arkadaşlar filminin konusu

Mooky ve Kooky, iki yavru kuştur. Em büyük hayalleri Tüy Kulübü’ne üye olmak olan iki arkadaş, günün birinde bu hayallerine kavuşur. Tüy Kulübüne kabul edilen Mooky ve Kooky'ye kulübün bilge başkanı Hoot-Hoot, ilk görevlerini verir. Mooky ve Kooky, ise aldıkları bu görevle dokuzuncu bulutun üzerinde uçmaya başlarlar.

Tüylü Arkadaşlar film konusu ve oyuncuları

Sevimli yavru kuşların aldıkları bu görev, tahmin ettiklerinden çok daha zordur ve onlarda bu görevi başarıyla yerine getirebilmek için zorlu bir mücadeleye girişirler.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal