Sadık Bir Adam film konusu ve oyuncuları

2019 yılının dikkat çeken yapımlarından birisi olan Sadık Bir Adam filminin konusu ve oyuncusu film severlerin gündeminde yer alıyor. Peki Sadık Bir Adam film konusu nedir ve oyuncuları kimlerdir? Sorunun yanıtı haberimizde...

30.06.2022-17:11 - (Son Güncelleme: 30.06.2022-17:11) Sadık Bir Adam film konusu ve oyuncuları

Beyaz perdede 9 Ağustos 2019 tarihind vizyona giren senaryo ve yönetmenlik görevlerini Louis Garrel’in yaptığı Sadık Bir Adam filmi dram, komedi ve romatizm öğelerinin harmanlandığı bir yapım olarak dikkat çekiyor. 75 dakikalık bir uzunluğa sahip olan ve bir diğer adı L’homme fidele olan Sadık Bir Adam filminin konusunu ve oyuncularını öğrenmek isteyenler internet üzerinden araştırma yapıyor. Peki Sadık Bir Adam film konusu nedir ve oyuncuları kimlerdir?

Sadık Bir Adam film konusu nedir?

Abel ile Marianne, yıllardır süre gelen mutlu bir aşk hayatı yaşamaktadır. Ancak bu mutlu ilişki Marianne’in Abel’i aniden terk etmesi sonucu sona erer. Marianne’nin Abel’i terk etmesinin sebebi ise Abel’in arkadaşlarından Paul’a aşık olmasıdır.

Sadık Bir Adam filmi

Marianne ile Abel’in ayrılmasının üzerinden 8 yıl geçmiştir ve Paul hayatını kaybetmiştir. Paul’un cenazesinde yeniden Marianne ile karşılaşan Abel, eski sevgilisine yeniden kavuşma duygusuna kapılır. Ancak Abel, bunun için eskisinden çok daha fazla uğraşmalıdır ve bu uğraşa ilk olarak Paul’un kız kardeşi Eve’i ikna ederek başlamalıdır.

Sadık Bir Adam film oyuncuları kimlerdir?

75 dakikalık bir uzunluğa sahip olan ve bir diğer adı L’homme fidele olan Sadık Bir Adam filminin oyuncu kadrosu Louis Garrel, Lily Rose Depp ve Laetitia Casta gibi isimlerden oluşuyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal