Late Night – Gece Kuşu film konusu ve oyuncuları

2019 yapımı Late Night – Gece Kuşu filmi sinemaseverler tarafından merak ediliyor. Filmin konusu, oyuncuları, yönetmeni merak edilirken bizde yazımızda merak ettiğiniz konu hakkındaki detaylara yer verdik. İşte Gece Kuşu filmi hakkındaki tüm detaylar…

30.06.2022-16:56 - (Son Güncelleme: 30.06.2022-16:56) Late Night – Gece Kuşu film konusu ve oyuncuları

Yönetmenliğini Nisha Ganatra’ın yaptığı Gece Kuşu filmi 16 Ağustos 2019 tarihinde sinemaseverlerle buluştu. Hem oyuncuları ile hem de konusu ile dikkat çeken film birçok kişi tarafından merak ediliyor. Bizde yazımızda Gece Kuşu filmi hakkında merak edilenleri sizlerle paylaştık. İşte Gece Kuşu filmi hakkındaki tüm detaylar…

Gece Kuşu film konusu nedir?

Ünlü bir talk show programında sunucu olan Katherine Newbury’nin hikayesi konu olarak karşımıza çıkmaktadır. Katherine Newbury, talk show programlarının öncüsü olarak anılırken kariyerinin zirvesine yaşamaktadır. Kadınlardan nefret ettiği düşünülen Katherine Newbury, halk arasında da kadın düşmanı olarak bilinmektedir. Newbury, bu söylemlerin kariyerine etkileyeceğini düşünmektedir. Tüm herkese bu söylentilerin gerçek olmadığını kanıtlamak için uğraşan Katherine Newbury, beyaz erkeklerden oluşan ekibine kadınları da dahil etmenin en doğrusu olacağına karar verir.

Late Night-Gece Kuşu

Bunun üzerine görüşmeler başladı Katherine Newbury, yazar ekibine Molly adında siyahi bir kadın çalışan alır. Yeni işin için çok heyecanlı olan Molly, beyaz erkeklerden oluşan ofiste kendisini kanıtlamak için gece gündüz çalışır. Bu kadar çalışmasına rağmen ilk başlarda Katherine Newbury’nin gözüne giremez. Bu süreçte izlenme oranları da düşen programı yükseltmek için elinden gelen bütün çabayı gösteren Molly, programı yeniden canlandırmaya çalışır. Bu süreçte ki kadın da birbirine iyice alışır ayrılmaz bir ikili haline gelir.

Gece Kuşu oyuncuları kimlerdir?

Filmde kadınların da çalışma hayatında olabileceğini vurgulayan Gece Kuşu filmi aynı zamanda siyahilerin de bir ayrımcılık yaşamasına vurgu yapmaktadır. Filmin yönetmen koltuğunda Nisha Ganatra otururken, filmin başrolünde ise Emma Thompson, Mindy Kaling, John Litgow gibi isimler yer almaktadır. 2019 yapımı olan Gece Kuşu filmi konusuyla oldukça dikkat çekiyor. 

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal