Angry Birds 2 film konusu ve oyuncuları

Telefonlarda oynanan Angry Birds oyununun beyaz perde versiyonunun ikinci filmi Angry Birds 2 hakkındaki araştırmalar son günlerde artış gösterdi. İşte Angry Birds Filmi 2 film konusu ve oyuncuları...

30.06.2022-16:47 - (Son Güncelleme: 30.06.2022-16:47) Angry Birds 2 film konusu ve oyuncuları

Akıllı telefonda milyonlarca kişinin eğlence içerisinde oynadığı Angry Birds filmi, geçtiğimiz senelerde beyaz perdeye uyarlanmış ve büyük beğeni kazanmıştı. Serinin ikinci filmi olan Angry Birds 2 ise 16 Ağustos 2019 tarihinde izleyenlerle buluştu. Yönetmenliğini Thurop Van Orman’ın, senaristlik görevini ise Sean Charmatz ile Peter Ackerman’ın yaptığı Angry Birds filminin konusu ve oyuncuları oldukça merak ediliyor.

Angry Birds 2 filmi konusu nedir?

Kuş ve domuz adaları büyük sorun ile karşı karşıya kalmıştır. Bu ciddi sorunu çözmek isteyen Red, Chuck, bomba ve Yüce Kartal, bir takım oluşturarak yaşanan tehlikeyi engellemeye çalışmaya karar verirler. Ekibe bu yolda Chuck’ın kız kardeşi Silver, domuz Leonard, domuz Garry ve domuz asistan Courtney de katılacaktır. Peki bu takım evlerini yaşanan tehlikeye karşı koruyabilecek midir?

Angry Birds 2 filmi

Angry Birds 2 filmi oyuncuları kimlerdir?

Asıl adı The Angry Birds Movie 2 olan Angry Birds 2 filmindeki karakterlerin Türkçe seslerini Yekta Kopan, Sercan Gidişoğlu, Özlem Abacı yapıyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal