Tuvana Türkay Yaptı Yapacağını: Aşk İtirafı Ortalığı Karıştırdı

Yaptığı her hareket magazin dünyasında olay olan ünlü oyuncu Tuvana Türkay, katıldığı bir programda aşk çok konuşulacak aşk itirafında bulundu.

18.03.2021-12:18 - (Son Güncelleme: 02.11.2021-09:48)

Yaptığı her hareket magazin dünyasında olay olan ünlü oyuncu Tuvana Türkay, katıldığı bir programda aşk çok konuşulacak aşk itirafında bulundu.

Televizyon dünyasının güzel oyuncularından Tuvana Türkay, katıldığı bir programda aşk hayatıyla ilgili itiraflarda bulundu. Türkay’ın yaptığı aşk itirafı, sosyal medyayı birbirine düşürdü.

TUVANA TÜRKAY AŞK BOMBASINI PATLATTI

Yaptığı açıklamalarla her daim gündem olan Tuvana Türkay, yine yaptı yapacağını. Katıldığı bir YouTube programında, aşk hayatına dair açıklamalarda bulunan Türkay, sosyal medyada gündem oldu. İşte çok konuşulan o açıklamalar. 

Tuvana Türkay

AŞK YAŞAMADIĞIM KALMADI

'Yasemin Şefik+1' podcast programına konuk olan Tuvana Türkay, bir dönem magazin gündeminden düşmeyen aşk hayatı hakkında, "Bir kaşar peynir, bir simitle yazılmadığım kaldı. Ben ilişkiler konusunda önce hiç istemez gibi görünürüm. Duygusal olduğumu karşı taraf anlar. Elimi tutan alır" dedi.

TAKİPÇİNİN ÇOK OLMASI BİR ŞEY İFADE ETMEZ

Sosyal medyada oldukça fazla takipçisi olan ve her paylaştığı olay olan Tuvana Türkay, aslında yalnız olduğunu bu sanal ortamın hiçbir gerçekliği olmadığını belirterek, "Çok takipçim var. Çağırsam bir tanesi gelmez. Önemli olan rakamlar değil" şeklinde konuştu. 

Tuvana Türkay kimdir?

ŞARKICI DEĞİLİM

Bir dönem şarkıcılığa soyunana ve bir iki parça seslendiren güzel oyuncu, program sunucusunun şarkıcılığa devam mı? Düet teklifleri geliyor mu? Sorusuna, "Düet teklifinden çok diyet teklifi geliyor" cevabıyla izleyicileri güldürdü. Türkay, programda güzelliği ve fiziği ile yine dikkatleri üzerine çekti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal