Tuvana Türkay Kolları Sıvadı!

Güzel oyuncu yurt dışındaki hayranlarının mail yağmuruna tutuldu!

02.06.2021-16:18 - (Son Güncelleme: 04.06.2021-11:41) Tuvana Türkay Kolları Sıvadı!

Şı sıralar 'Kağıt Ev' adlı dizide boy gösteren ünlü oyuncu Tuvana Türkay dediğini yapacak gibi duruyor. Geçtiğimiz günlerde 'Size göre yapılmayan yerim yok ki, burnum dışında en ufak bir estetik müdahaleyi çıkarın ben bu mesleği bırakıp ülkeyi terk ederim. Aradan geçmiş 11 yıl, e yeter be kardeşim. Bir de sayfa sahibinin de gerçekten doktor olması… Size gelip işlem yaptırsak en çok bizi mi kayıracaktınız? Şu gaf dediğiniz konuya gelirsek. Defalarca oyuncu arkadaşımla alakalı olmadığı zaten açıklandı. İnanmak istemediniz. O sette dönen şantajları, berbat olayları illa açık mı edeyim. Oyuncu arkadaşımın rencide olmaması adına ve emek veren arkadaşlarımın hatırına susuyorum. Benimle artık uğraşmayın rica edeceğim.' dediğinde tepkileri üzerine toplayan ünlü isim, gerçekten ülkeden ayrılıyor. Estetikle alakalı açıklamalarıyla uzunca bir süre konuşulan Tuvana Türkay Londra'da 'T'acTing Talent Studio' adını verdiği bir oyunculuk okulu açmıştı. Geçen yıl Londra’da açtığı oyunculuk okulunu Kovid-19 nedeniyle kapatmıştı.15 Temmuz’da okulunun kapılarını yeniden açmaya hazırlanıyor. 

KAYITLAR BAŞLIYOR!

İngiltere’de ki hayranları güzel oyuncuyu büyük bir heyecanla bekliyor. Geçtiğimiz yıl Londra’da North Finchley’de ‘T’acTing Talent Studio’ adında bir oyunculuk okulu kuran Tuvana Türkay ,Londra’da yaşayan hayranlarından yoğun ilgi görmüştü. Pandeminin araya girmesiyle okulun kapısına kilit vurup İstanbul’a dönmüştü. Fakat Londra’da hayat normale dönünce Tuvana Türkay okulunun kapılarını yeniden açıyor. Pandemi süreci boyunca Londra’daki hayranlarını mail yağmuruna tutulan güzel oyuncu Tuvana Türkay yoğun talep üzerine önümüzdeki günlerde Londra’ya uçacak. Kayıt dönemini başlatan okul 15 Temmuz’dan itibaren eğitime açılacak.

Tuvana Türkay estetiksiz fotoğraflarının basında sürekli gündeme gelmesiyle ilgili ‘19 yaşında 68 kg kırık burunlu parası olmayan ve kendine bakmayı hiç bilmeyen bir kız ile 30 yaşında estetik mucizesi olarak nitelendirdiğiniz görsellerim... Burnumu yaptırdığımı çocuk gibi sevinerek röportajımda kendim dile getirmiştim. Neden hala uğraşıyorsunuz anlamış değilim. Görselimi sunup eleştirmeniz inanın ki beni üzmez. Size göre yapılmayan yerim yok ki, burnum dışında en ufak bir estetik müdahaleyi çıkarın ben bu mesleği bırakıp ülkeyi terk ederim’ sözleriyle gündem olmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal