Türk Telekom uygulaması neden açılmıyor, sorun mu var?

Cep telefonlarında Türk Telekom Uygulaması olan kullanıcılar, uygulamanın açılmadığı ve sil süpür kampanyasına da erişim sağlanamadığı ile ilgili sorgulamalar yapmaya başladılar. Peki, Türk Telekom uygulaması neden açılmıyor, sorun mu var? İşte, herkesin merak ettiği soruna ilişkin detaylar..

15.06.2022-18:16 - (Son Güncelleme: 15.06.2022-18:16) Türk Telekom uygulaması neden açılmıyor, sorun mu var?

Türkiye'nin en büyük GSM operatörlerinden birisi olan Türk Telekom'un uygulaması kullanıcılarına büyük kolaylıklar sağlıyor. Uygulamayı kullananan GSM aboneleri uygulamada yer alan kampanyalardan da tek tıkla faydalanabiliyor.

Fakat son zamanlarda kullanıcılar, uygulamaya girişlerde bir takım sorunlar yaşamaya başladılar. Uygulama gerçekleştirilen güncelleme ile birlikte özellikle eski model telefonlardan uygulamaya girişler zorlaşmaya başladı.

Sosyal medya hesaplarında konuya ilişkin pek çok şikayet yer alırken son zamanların en çok dikkat çeken kampanyalarından birisi olan Sil Süpür kampanyasına erişim yapılamadığı yönünde olur. Her hafta Çarşamba veya Cuma günleri 06:00'a kadar yenilenen Sil Süpür uygulamasında bilindiği üzere, bedava dakikalar ve bedava internet kazanma hakları bulunuyor. Burada tek şart, kişilerin Türk Telekom abonesi olması ve daha sonra da cep telefonlarına Türk Telekom online işlemler uygulamasını indirmeleri gerekiyor.

Türk Telekom uygulaması neden açılmıyor, sorun mu var

Türk Telekom uygulaması neden açılmıyor, sorun mu var?

Türk Telekom'un en özel kampanyası olarak bilinen Sil Süpür kampanyasına erişim sağlayamayan kullanıcılar, bazen kampanyaya erişim sağlanamadığı yönünde sorgulama yapıyorlar.

Sil Süpür kampanyasına erişim sağlanmamasını nedenleri arasında;

- Hattım iptal olması

- Hattın iptal olmasına sebep olunması

- Hattın başka operatöre taşınması

- Faturalı hattan faturasız hatta ya da faturasız hattan faturalı hatta geçiş yapılması

Bu durumlarla ilgili bir sorun olmaması halinde Türk Telekom'un müşterilerini arayarak "Sil Süpür yapamıyorum" ifadeleriyle bir talep gerçekleştirebilirsiniz.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal