‘Türk Olmak Benim Suçum Değil’ Diyen Serra Yılmaz'ı Corona Korkusu Sardı

‘Türk olmak benim suçum değil' diyerek İtalya'ya yerleşen Serra Yılmaz şimdi de coronavirüs korkusundan geri dönmek istiyor.

16.03.2020-13:46 - (Son Güncelleme: 16.03.2020-14:28) ‘Türk Olmak Benim Suçum Değil’ Diyen Serra Yılmaz'ı Corona Korkusu Sardı

Çin'in Vuhan şehrinde patlak veren ve kısa sürede tüm dünyaya yayılan coronavirüs tüm hayatı negatif etkiliyor. Avrupa’da coronavirüse bağlı en fazla can kayıplarının yaşandığı İtalya bu etkileri en çok hisseden ülkelerden biri.

Türk olduğundan utandığını söyleyen ve İtalya’ya yerleşen Serra Yılmaz, sosyal medya hesabı Twitter hesabı üzerinden bir takipçisinin coronavirüse ilişkin bir yorumunu yanıtladı.

'PERİŞANIZ'

Twitter üzerinden bir takipçisinin Serra Yılmaz'a, "Umarım sizler iyisinizdir Serra Hanım… Aklım sizde… Hepimize geçmiş olsun" mesajına Serra Yılmaz "Valla bizim sektör battı. 03/04'e dek tiyatro sinema her şey durdu. Perişanız." şeklinde cevap verdi.

''TÜRK OLMAK BENİM SUÇUM DEĞİL''

Serra Yılmaz, 2018 yılında yaşamını yitiren dünyaca ünlü televizyon programcısı Antony Bourdain'in sunduğu "Parts Unkown" programına konuk olmuştu.

Serra Yılmaz, Bourdain'in Türk olmak nasıl bir şey sorusunu "Evet Türküm ama bu benim suçum değil" şeklinde yanıtlamıştı.

Twitter üzerinden bir takipçisine ''Tiyatro sinema her şey durdu. Perişanız.'' şeklinde cevap veren Serra Yılmaz'ın Türkiye'ye geri gelmek istediği öne sürülüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal