Trump'ın Derdi İran: İmha Edin Talimatı Verdim

Tüm dünyanın derdi coronavirüs olurken, virüsün en çok etkilediği ülke ABD oldu. ABD Başkanı Donald Trump'ın gündemi ise İran. Trump sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Denizde gemilerimizi taciz etmeleri durumunda İran'a ait tüm silahlı botlara ateş edip imha etme emrini verdim." dedi.

22.04.2020-15:45 - (Son Güncelleme: 22.04.2020-16:21) Trump'ın Derdi İran: İmha Edin Talimatı Verdim

Çin'in Vuhan kentinden yayılmaya başlayan coronavirüs salgını dünya genelinde 2.5 milyondan fazla insanı etkilerken, virüsten en çok etkilenen ülke ABD oldu. Ülke genelinde yaklaşık olarak 1 milyon vaka tespit edilirken, ABD Başkanı Donald Trump'ın gündeminde ise İran var. 

"İMHA ETME EMRİNİ VERDİM"

Yaptığı paylaşımlar ile gündeme gelmeye devam eden Trump, bugün yaptığı İran paylaşımı ile dünya basınının gündemine geldi. İran'ı hedef alan Trump, "Amerika Donanması'na, denizde gemilerimizi taciz etmeleri durumunda İran'a ait tüm silahlı botlara ateş edip imha etme emrini verdim." ifadelerini kullandı.

ABD'DE SON DURUM

ABD'de şimdiye kadar 825 bin 306 coronavirüs vakası tespit edildi. Ülkede hayatını kaybedenlerin sayısı ise 45 bin 75'e çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal