TRT Çocuk Türksat frekans ayarları 2022 - TRT Çocuk Digitürk, D-Smart, Tivibu ve KabloTV'de kaçıncı kanalda?

Televizyonun ayarlarının bozulması ya da kanalın frekans ayarlarını değiştirmesi üzerine ulaşılamayan kanallar için güncel frekans ayarlaması yapılmalıdır. Bunun üzerine izleyicisinin belirli kitle olan TRT Çocuk için frekans araştırmaları başladı. TRT Çocuk Tivibu, D-Smart, ve Digitürk kaçıncı kanalda? TRT Çocuk frekans ayarları nelerdir?

22.05.2022-09:08 - (Son Güncelleme: 22.05.2022-09:08) TRT Çocuk Türksat frekans ayarları 2022 - TRT Çocuk Digitürk, D-Smart, Tivibu ve KabloTV'de kaçıncı kanalda?

Türksat 4A uydusunda yer alan TRT Çocuk için uydu ve televizyon ayarlamaları internet üzerinden araştırılırken güncel frekans bilgileri de merak konusu oldu. TRT Çocuk HD frekans arayışında olan okurlarımız için tüm detaylara haberimizde yer verdik. İşte, TRT Çocuk HD frekans bilgileri.

TRT Çocuk HD frekans bilgileri

Uydu - Türksat 3A

Frekans - 11054

Sinyal oranı - 30000

Polarizasyon - V-Dikey Batı

FEC - 3/4

Audio PID - 1700

Video PID - 1600

Kapsama Alanı - Batı

TRT Çocuk HD frekans bilgileri

TRT Çocuk HD frekans ayarları nasıl yapılır?

TRT Çocuk kanalına sahip olabilmek için öncelikle çanak antenin Türksat 4A uydusu üzerinden ayarlı olması gerekmektedir. Televizyon kumandasının yardımı ile kurulum menüsünde yer alan ''frekans ekle'' menüsü seçilir. Uydu adına Türksat 4A seçildikten sonra yukarıda belirtilen frekans ayarları yazılır ve kayıt edilerek kullanıma hazırlanır.

TRT Çocuk HD Dijitürk kaçıncı kanal?

Cihaz ve markaya göre değişiklik gösteren kanal bilgileri üzerine Dijitürk uydusunda TRT Çocuk HD 160.kanalda yer almaktadır.

TRT Çocuk HD Tivibu kaçıncı kanal?

Tivibu'da TRT Çocuk HD 111.kanalda bulunmaktadır.

TRT Çocuk HD D-smart kaçıncı kanal?

D-smart uydusunda TRT Çocuk HD 125.kanalda yer almaktadır. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal