Trabzonspor'un Beşiktaş İle Oynayacağı Derbiden Önce Kamp Kadrosu Belli Oldu!

Süper Lig'de 12. haftanın en kritik karşılaşması olan Beşiktaş-Trabzonspor derbisi öncesi bordo mavililerin kamp kadrosu belli oldu.

05.11.2021-16:54 - (Son Güncelleme: 05.11.2021-17:19)

Süper Lig'in 12. haftası Beşiktaş ile Trabzonspor arasında çok heyecanlı bir mücadeleye sahne olacak. Heyecanlı karşılaşmadan önce iki takımdan da son gelişmeler gelmeye devam ediyor. Süper Lig'de lider Trabzonspor'un, Beşiktaş deplasmanına konuk olacağı maçtan önce bordo mavililerden önemli bir açıklama geldi.

TRABZONSPOR'UN KAMP KAFİLESİ AÇIKLANDI

Trabzonspor'un, Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Beşiktaş'ın konuğu olacağı karşılaşma öncesi Trabzonspor'un kamp kafilesi açıklandı. Trabzonspor'da cezalı Edgar le ile birlikte sakatlıkları bulunan Bruno Peres ve Gervinho kadroya dahil edilmedi. Trabzonspor'da sakatlığını atlatan Andreas Cornelius ise kafiledeki yerini aldı.
Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanacak dev derbi Vodafone Park'ta 6 Kasım Cumartesi günü saat 19.00'da başlayacak. Oynanacak dev derbi öncesi Beşiktaş 20 puanla ligde 4. sırada yer alıyor. Beşiktaş'ın konuğu Trabzonspor ise 27 puanla ilk sırada yer alıyor. Zorlu derbi iki takım içinde çok büyük önem taşıyor. Trabzonspor zorlu deplasmandan 3 puan ile ayrılarak şampiyonluk yolunda çok büyük bir avantaj yakalamak isterken öte yandan Beşiktaş zorlu mücadeleden galip gelerek şampiyonluk yarışında geri kalmak istemiyor. Dev derbiyi taraftarlar da büyük bir heyecanla beklemeye koyuldular.

TRABZONSPOR'UN 22 KİŞİLİK KAMP KADROSU

Uğurcan Çakır, Erce Kardeşler, Arda Akbulut, Serkan Asan, Dorukhan Toköz, Vitor Hugo, Hüseyin Türkmen, Ahmetcan Kaplan, Denswil, Trondsen, İsmail Köybaşı, Berat Özdemir, Siopis, Bakasetas, Hamsik, Abdulkadir Parmak, Yunus Mallı, Abdülkadir Ömür, Yusuf Sarı, Nwakaeme, Cornelius, Djaniny

BEŞİKTAŞ İLE TRABZONSPOR ARASINDAKİ LİG MÜCADELELERİ

Beşiktaş ile Trabzonspor arasında ligde yapılan derbilerdeki galibiyet sayısında 2 farkla Beşiktaş'ın üstünlüğü bulunuyor. Geride kalan 96 lig maçında Beşiktaş 37, Trabzonspor 35 galibiyet aldı, 24 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Ligde Beşiktaş'ın attığı 138 gole, Trabzonspor 110 golle cevap verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal