Galatasaray Avrupa'nın En Az Gol Yiyen Takımı Oldu!

Galatasaray'da Marcao ve Nelsson önderliğindeki savunması Avrupa'da büyük başarı kaydetti. Kalesinde Avrupa Ligi'nde sadece 1 kez gol gören takım büyük dikkat çekti.

05.11.2021-16:24 - (Son Güncelleme: 05.11.2021-16:38)

Süper Lig devlerinden temsilcimiz Galatasaray, dün kendi evinde UEFA Avrupa Ligi'nde Lokomotiv Moskova ile mücadele etti. Galatasaray'ın, Lokomotiv ile oynadığı maç büyük bir heyecana sahne oldu. Heyecanlı mücadelede temsilcimiz Galatasaray, öne geçtiği karşılaşmada Rus ekibi Lokomotiv Moskova'nın sonradan attığı gol ile eşitliği sağladı. Galatasaray sahadan beraberlikle ayrılırken sarı kırmızıların savunma ikilisi Marcao ve Victor Nelsson sergiledikleri performansla çok büyük övgüler aldılar. İkili defans hattında yaptıkları başarılı performansla gerek Galatasaray taraftarlarının gerek futbolseverlerin büyük beğenisini kazandı. Galatasaray'da ikilinin savunmada sergiledikleri oyun büyük dikkat çekerken, maçın ardından Galatasaray ile ilgili önemli bir başarı da ortaya çıktı.

GALATASARAY AVRUPA'DA EN İYİ OLDU

Geriden de oyun kurma özelliği olan Galatasaray'da takımın stoperleri, West Ham United'ın, Genk karşısında gol yememesi sonrası Galatasaray'ı grup aşamasının tek gol yemeyen takımı yapmalarına az kalmıştı. Galatasaray'da Yedlin'in hatası sonucu Lokomotiv Moskova skoru 1-1'e getiren golü kaydetti. Bu anlamda Fatih Terim'in öğrencileri grup aşamasında bu sezon ilk kez topu ağlarında gördü fakat West Ham'ın, 2-2 berabere kalsınının ardından grup aşamasındaki 32 takım içerisinden en az gol yiyen takım unvaını elde etmeyi başardı. Galatasaray'ın bu başarısı gerek Galatasaray camiasında gerek Avrupa'da büyük ses getirdi.

Galatasaray'ın savunma ikilisi Brezilyalı Marcao ile Victor Nelsson'a futbol otoriteleri tarafından büyük övgüler geldi. Galatasaray'ın başarılı ikilisi takımın teknik direktörü Fatih Terim'den de büyük övgüler aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal