Trabzonsporlu Uğurcan Çakır'a Dev Talip!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'un ve A Milli takımın başarılı kalecilerinden Uğurcan Çakır, göstermiş olduğu performans nedeniyle uzunca bir süredir Avrupa kulüplerinin radarına takılmış durumda. İngiliz kulübü Uğurcan için resmi teklif yapmaya hazırlanıyor.

24.03.2021-10:37 - (Son Güncelleme: 24.03.2021-10:37) Trabzonsporlu Uğurcan Çakır'a Dev Talip!

Trabzonspor'un 24 yaşındaki genç file bekçisi Uğurcan Çakır, bordo mavili kulüpte göstermiş olduğu performans ile büyük beğeni topluyor. 

İngiltere, İspanya ve Almanya gibi ülkelerdeki kulüplerden çok ciddi bir şekilde takip edilen Uğurcan Çakır, şu anda 16 milyon euroluk piyasa değeri ile Spor Toto Süper Lig'in en değerli ismi konumunda bulunuyor.

Fransız ekibi Rennes'den ve İspanyol kulübü Sevilla'dan gelen 16 milyon euroluk teklifleri reddeten Trabzonspor kulübü Uğurcan Çakır için 25 milyon euro ve bir sonraki satıştan %20 pay dışında bir teklifi kabul etmeyeceğini iletti. 

Son olarak İngiliz ekibi Tottenham Hotspur, Teknik Direktör Jose Mourinho'nun isteği doğrultusunda Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Uğurcan Çakır için 18 milyon euroluk bir teklif iletti.

25 milyon euronun aşağısında bir teklifi kabul etmeyecek olan Trabzonspor, Tottenham kulübüne de bu durumu aynı şekilde ilettim. 

Trabzonspor, milli kalecisi Uğurcan Çakır'ın transferi için Tottenham ile görüşmelere başladı ancak başkan Ahmet Ağaoğlu, Uğurcan'ın satışı için EURO 2020'yi beklemek istiyor.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal