'Trabzonspor Ve Galatasaray'da Benim Beşikaş'lı Olduğumu Bilirlerdi'

Beşiktaş'ın deneyimli oyuncusu Burak Yılmaz, gündeme yönelik çarpıcı açıklamalar yaptı.

24.04.2020-15:21 - (Son Güncelleme: 24.04.2020-14:56) 'Trabzonspor Ve Galatasaray'da Benim Beşikaş'lı Olduğumu Bilirlerdi'
Beşiktaş'ın deneyimli oyuncusu Burak Yılmaz, IG TV'de Bülent Ülgen'in sorularını cevapladı. 'Trabzonspor ve Galatasaray'da Beşiktaşlı olduğumu bilirlerdi' diyen Burak, "Trabzonspor beni tekrardan Türk futboluna kazandırdı. Belki ikinci lige gidecek adamdım ama beni aldılar ve Türk futboluna kazandırdılar. O yüzden Trabzonspor formasını öptüm. Galatasaray da beni Avrupa'ya taşıdı. Avrupa çapında bir oyuncu olmamı sağladılar." ifadelerini kullandı.

20 yaşında Beşiktaş'a gelme sürecinden bahseden deneyimli oyuncu, "Antalyaspor'dayken Menderes Türel bana 'Seni Beşiktaş, Trabzonspor, Fenerbahçe, Galatasaray istiyor. Nereye gitmek istersen oraya göndereceğim' dedi. Ben de 'Beşiktaş'tan başka bir yere gitmem' dedim. Beşiktaşlılığım sorgulanmasın. Gençken hatalarım oldu. Beşiktaş'tan gönderildim, Fenerbahçe'den gönderildim, Eskişehirspor'dan gönderildim. Galatasaray ve Trabzonspor, Avrupa çapında bir oyuncu olmamı sağladı" sözlerini söyledi.

'Sergen Hoca'yı da küçükken çok izledim'

"Sergen Hoca'yı da küçükken çok izledim. Başımızda hoca olmasıyla bu sözlerimin alakası yok. Onunla iyi bir diyaloğumuz var. Hocalığı da olumlu anlamda beni çok şaşırttı. Üzerimizden elini çekmiyor."

'N'Koudou uzun yıllar Beşiktaş'a katkı yapacaktır'

''N'Koudou gibi bir arkadaşım olduğu için çok şanslıyım. Çok şanslı, çok yetenekli, çok temiz bir çocuk. Zaman zaman ona takılıyorum. 'Asist yapmıyorsun bana' diye takılınca o da bana 'Ben veriyorum, sen atmıyorsun' diyor. N'Koudou uzun yıllar Beşiktaş'a katkı yapacaktır. sürekli gülüyor, Allah onu ağlatmasın. Birbirimizi özledik, tüm takım özledi. WhatsApp grubundan sürekli konuşuyoruz. Sürekli Play Station oynuyorlar, iletişimdeyiz her dakika."

'Trabzonspor formasıyla İnönü'ye geldim...'

''Kalbimin en ortada yerinde büyük bir yangın var alevler içinde' en çok bu marşı seviyorum. Trabzonspor formasıyla İnönü'ye geldim, ilk o gün söylediler, tüylerim diken diken oldu. Kendi yazdığım Beşiktaş besteleri de var ama burada söyleyemem."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal