Trabzonspor Milli Takım'dan Sakat Dönen Djaniny İle İlgili Açıklama Yaptı!

Trabzonspor'da Afrika Uluslar Kupası için Yeşil Burun Adaları kadrosuna çağrılan ancak sakatlığı nedeniyle geri dönen Djaniny'nin sağlık durumu ile ilgili açıklama yapıldı.

12.01.2022-16:43 - (Son Güncelleme: 12.01.2022-16:47)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, ligde liderliğini farklı bir şekilde sürdürmeye devam ederken ligin ikinci yarısına da iyi bir başlangıç yapmıştı.

SAKATLIĞI MERAK EDİLİYORDU

Bordo mavili ekipte Afrika Uluslar Kupası nedeniyle Yeşil Burun Adaları Milli Takım kadrosuna davet edilen ve geçtiğimiz günlerde takımdan ayrılan Djaniny, Milli Takım'da yaşadığı sakatlık nedeniyle kadrodan çıkartıldı ve Trabzon'a geri döndü.


KULÜP AÇIKLAMA YAPTI

Trabzonspor'un başarılı golcüsü Djaniny'nin sakatlık durumu taraftarlar tarafından merakla beklenirken, bordo mavili kulüp Yeşil Burun Adalı golcünün sağlık durumu ile ilgili olarak resmi internet sitesi üzerinden açıklama yaptı.

TRABZONSPOR'DAN DJANİNY AÇIKLAMASI

Bordo mavili kulübün resmi internet sitesi üzerinden Djaniny'nin sağlık durumu ile ilgili yapılan açıklamada ;

' Milli takım kampı esnasında sol alt adalesinde yırtık tespit edilen Djaniny’nin bugün çekilen kontrol MR’ında ödem ve kanamanın azaldığı tespit edilmiş olup futbolcumuzun tedavisine devam edilmektedir. ' ifadelerine yer verildi.

DJANİNY'NİN BU SEZON PERFORMANSI

30 yaşındaki golcü oyuncu Djaniny, bu sezon Trabzonspor formasıyla toplamda 20 karşılaşmada forma şansı bulurken bu karşılaşmalarda toplam 6 gol ve 3 asistlik bir katkı sağlamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal