Ergün Penbe, Çorum FK'nın Yeni Teknik Direktörü Oldu!

Çorum Fk'nın yeni teknik direktörü resmen açıklandı. Galatasaray'ın eski yıldız isimlerinden Ergün Penbe ile Çorum Fk anlaşmaya vardı.

12.01.2022-15:47 - (Son Güncelleme: 12.01.2022-17:37) Ergün Penbe, Çorum FK'nın Yeni Teknik Direktörü Oldu!

Çorum FK takımında kritik gelişmeler yaşanıyor. Anadolu ekibinde boşta olan teknik direktörlük koltuğuna sürpriz bir isim getirildi. Galatasaray'ın ve A Milli Takım'ın efsane futbolcularından Ergün Penbe'nin Çorum FK ile anlaştığı resmen duyuruldu.

SÖZLEŞME İMZALADI

Antalya'da ikinci yarı hazırlıklarına devam eden Anadolu ekibi Çorum FK, Ergün Penbe ile sözleşmeye imza attı. İmza töreninde Başkan Vekili Serkan Güney ve Sportif Direktör Yakup Ateş de bulundu. Takımdan yapılan açıklamada, 'Takımımız Teknik Direktörlük görevine tecrübeli isim Sayın Ergün Penbe getirilmiştir. Teknik Direktörümüz Ergün Penbe’ye görevinde başarılar dileriz.' ifadelerine yer verildi.

TEKNİK ADAMIN KARİYERİ

Aktif futbolculuktan emekli olan Ergün Penbe teknik adamlık görevine Hacettepe'de başlamıştı. Ergün Penbe en son 2019 - 2021 yılları arasında Tarsus İdmanyurdu'nun başında bulunmuştu. Eylül ayında sözleşmesi sona eren Ergün Penbe, 4 aydır herhangi bir takımda görev almadı.


TÜRK FUTBOLU'NA ADINI KAZIDI

Galatasaray'ın eski futbolcusu Ergün Penbe futbol kariyerinde adını Türk Futbolu'na kazıyan isimlerden birisi olarak dikkat çekiyor. Ergün Penbe Türk Futbolu'nun çok önemli başarılarında yer alan isimlerden birisiydi. Türkiye'nin Dünya Kupası'nda 3. olduğu ve Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı kaldırdığı kadroda yer alan futbolcu bu anlamda Türk futboluna adını kazıdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal