TFF Ahmet Çalık'ın Vefatı Sonrası Konyaspor'un Yaptığı Başakşehir Maçının Ertelenme Talebini Kabul Etti!

Ahmet Çalık'ın vefatı sonrası Konyaspor'un Süper Lig'de oynanılacak olan Başakşehir maçının erteleme talebine TFF'den yanıt geldi.

12.01.2022-15:15 - (Son Güncelleme: 12.01.2022-15:21)

Dün Türk sporu çok acı bir olayla sarsıldı. Konyaspor'un yıldız futbolcusu Ahmet Çalık yaptığı kaza sonrası hayatını kaybetti. Ahmet Çalık'ın vefatının ardından, Konyaspor Süper Lig'de oynayacakları Başakşehir maçının ertelenmesi için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuruda bulunmuştu. Türkiye Futbol Federasyonu yapılan bu başvuruyu kabul etti.


AÇIKLAMA GELDİ

Türkiye Futbol Federasyonu konuyla ilgili olarak, 'İttifak Holding Konyaspor futbolcusu Ahmet Çalık'ın trafik kazasında hayatını kaybetmesi nedeniyle, Spor Toto Süper Lig'de 15.01.2022 Cumartesi günü oynanması planlanan Medipol Başakşehir-İttifak Holding Konyaspor maçı ileri bir tarihe ertelenmiştir.
Müsabakanın oynanacağı tarih Federasyonumuz tarafından ayrıca ilan edilecektir. Bu vesileyle bir kez daha merhum Ahmet Çalık'a Allah'tan rahmet; İttifak Holding Konyaspor camiasına başsağlığı ve sabır dileriz.' ifadelerine yer verdi.

İSTANBUL EKİBİNDEN AÇIKLAMA GELMİŞTİ

Başakşehir, Konyaspor'un yaptığı başvuruyla ilgili olarak, 'Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında 15 Ocak Cumartesi günü konuk edeceğimiz Konyaspor, futbolcusu Ahmet Çalık'ın vefatı nedeniyle TFF'ye maçın ertelenmesi talebinde bulunmuş, bu talep tarafımızca uygun karşılanmıştır. Konuyla ilgili son kararı TFF verecektir. Bu vesileyle Konyaspor camiasına bir kez daha başsağlığı ve sabır diliyor. acılarını paylaşıyoruz.' açıklamalarına yer verildi. Başakşehir'in, Konyaspor'un yaptığı başvuru hakkında verdiği olumlu cevap futbolseverler tarafından da olumlu bir şekilde karşılandı.

ALINAN KARAR DİKKAT ÇEKTİ

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Konyaspor ile Başakşehir arasında oynanılacak olan maç ile ilgili aldığı karar taraftarlar tarafından büyük dikakt çekti. Yaşanan gelişmeler büyük bir merakla takip edilmeye devam ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal