Trabzonspor Jean Evrard Kouassi'yi Transfer Etti!

Trabzonspor, Ocak ayında başlayacak olan ara transfer döneme öncesinde ilk transferini gerçekleştirdi. Fırtına, sakatlanan Gervinho'nun boşluğunu doldurdu. Transferi bugün itibariyle resmen açıkladı.

05.12.2021-20:06 - (Son Güncelleme: 08.12.2021-16:10) Trabzonspor Jean Evrard Kouassi'yi Transfer Etti!

Spor Toto Süper Lig'de yenilgisiz bir şekilde liderlik koltuğunda bulunan Trabzonspor'da geçtiğimiz günlerde sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Gervinho'nun sözleşmesi feshedilmişti.

ABDULLAH AVCI ONAYI VERDİ

Trabzonspor, sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Gervinho'nun yerine bir kanat oyuncusu almak isterken, Teknik Direktör Abdullah Avcı ve yönetim arasında gerçekleştirilen görüşmelerin ardından 27 yaşındaki Fildişi Sahilli oyuncu Jean Evrard Kouassi isminde karar kılındı.

FIRTINA ANLAŞMAYI SAĞLADI

Bordo mavilililer son olarak Çin Süper Lig ekiplerinden Wuhan'da forma giyen 27 yaşındaki Fildişi Sahilli oyuncu Jean Evrard Kouassi ile Ocak ayında başlayacak olan ara transfer dönemi öncesinde anlaşmayı sağladı.

Jean Evrard Kouassi'nin stil olarak eski Trabzonsporlu yıldız Yattara'ya benzediği öğrenildi.

BAŞKAN YARDIMCISINDAN AÇIKLAMA GELDİ

Trabzonspor başkan yardımcısı Ertuğrul Doğan, Jean Evrard Kouassi’yle prensipte anlaşmaya varıldığını ve oyuncunun Trabzon’a davet ediliğini açıkladı.

BONSERVİS ÜCRETİ ÖDENMEYECEK

27 yaşındaki Fildişi Sahilli oyuncu Jean Evrard Kouassi'nin kulübü Wuhan ile olan sözleşmesi 31 Aralık tarihinde sona ereceği için Trabzonspor bu transferde herhangi bir bonservis ücreti ödemeyecek.

TRANSFER KAP'A BİLDİRİLDİ!

Trabzonspor Kulübü, bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na Jean Evrard Kouassi ile ilgili yapmış olduğu açıklamada ;
' Serbest statüde yer alan profesyonel futbolcu Jean Evrard Kouassi'nin kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna duyurulur. Saygılarımızla."Serbest statüde yer alan profesyonel futbolcu Jean Evrard Kouassi'nin kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna duyurulur. Saygılarımızla. ' ifadelerine yer verildi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal