Hatayspor'da Ömer Erdoğan, Başakşehir Mağlubiyetinin Ardından Konuştu!

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında kendi sahalarında mağlup oldukları Medipol Başakşehir karşılaşmasının ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

05.12.2021-19:29 - (Son Güncelleme: 05.12.2021-19:29) Hatayspor'da Ömer Erdoğan, Başakşehir Mağlubiyetinin Ardından Konuştu!

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında bu sezonun dikkat çeken iki ekibi Hatayspor ve Medipol Başakşehir karşı karşıya geldi.

HATAYSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBOLDU

Medipol Başakşehir'in ilk yarıda bulduğu 3 gol ile birlikte sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldığı Hatayspor deplasmanının ardından Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

ÖMER ERDOĞAN'DAN AÇIKLAMALAR

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, kendi sahalarında aldıkları 3-0'lık Medipol Başakşehir mağlubiyetinin ardından düzenlediği basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Şanssız bir maç oldu. Emre Hoca'nın gelişi ile birlikte hücum zenginliği olan formda bir takıma karşı oynadığımızı biliyorduk. Ona karşı önlemimizi de aldık. 2 penaltı dışında açıkçası net pozisyonu yoktu. Maçın genelinde zaten goller dışında çok net pozisyonda vermedik. Maç ortadaydı ama penaltı sonrası 2-0 geriye düştükten sonra tabii ki bizim için dezavantaj oluştu. Bu maçın değerlendirmesinde hiçbir oyuncumu suçlamayacağım. Hepsi gayretliydi ama devre arasına girerken 3-0 olması açıkçası zaten maçın iyice gidişatını belli etti. Bu oyuncular bugüne kadar 26 puan topladılar, bundan sonraki süreçte de bu oyuncular nasıl 2 haftadır skor anlamında bir sıkıntı yaşıyorsa, inşallah en kısa zamanda da toparlayacağız. Bazen ders çıkaracağımız maçlar oluyor ama bugün oyunsal ve mücadele anlamında hepsi iyi niyetliydi. Biz bir olalım, birlikte olalım inşallah bunu düzelteceğiz. ' şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal