Trabzonspor - Beşiktaş maçının hakemi kim oldu? TS - BJK maç hakemi

Süper Lig'in 31'inci hafta maçlarında iki zorlu rakip derbi maçına çıkacak. Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanacak olan derbi maçının kimin yöneteceği merak konusuyken maçın hakeminin belirlendiği bilgisi paylaşıldı. Peki, Trabzonspor - Beşiktaş maçının hakemi kim oldu? İşte, TS - BJK maç hakemi..

31.03.2022-15:19 - (Son Güncelleme: 31.03.2022-15:19) Trabzonspor - Beşiktaş maçının hakemi kim oldu? TS - BJK maç hakemi

Trabzonspor ile Beşiktaş, Süper Lig'in 31'in hafta maçlarında karşı karşıya gelecek. 

Trabzonspor Beşiktaş maçının hakemi kim oldu?

70 puana sahip olan ve liderlik koltuğunu haftalardır kimseye bırakmayan Trabzonspor ile Süper Lig'i üst sıralara yerleşerek yüksek puan ile tamamlamak isteyen Beşiktaş'ın zorlu mücadelesine sayılı günler kala maçın hakeminin kim olacağı da hem bordo-mavililer hem de siyah-beyazlı taraftarlar tarafında merak ediliyordu.

Trabzonspor Beşiktaş maçının hakemi kim oldu?

Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanacak olan derbi maçı 3 Nisan Pazar günü saat 20.30'da yapılması planlanırken iki ezeli rakibinin karşılaşmasını canlı olarak Bein Sports'un yayınlayacağı bildirildi. 

Trabzonspor - Beşiktaş maçının hakemi kim oldu? 

Trabzonspor Beşiktaş maçının hakemi kim oldu?

Her iki takımın taraftarları da maç günü ve saatini merakla beklerken zorlu mücadeleyi yönetecek hakemin kim olduğu da belirlendi. TS - BJK derbisini FIFA hakemi Zorbay Küçük'ün düdük çalacağı bildirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal