Pendikspor Gaziantep FK maçı ne zaman ve hangi kanalda? (Muhtemel ilk 11’ler)

Trendyol Süper Lig’in 38. haftasında Pendikspor Gaziantep FK ile karşılaşacak. Pendikspor, Süper Lig’e veda etmeyi büyük ölçüde garantilerken Gaziantep FK ise en az 1 puan alırsa ligde kalmayı garantileyecek. Peki Pendikspor Gaziantep FK maçı ne zaman ve hangi kanalda? İşte muhtemel ilk 11’ler…

26.05.2024-12:44 - (Son Güncelleme: 26.05.2024-12:44) Pendikspor Gaziantep FK maçı ne zaman ve hangi kanalda? (Muhtemel ilk 11’ler)

Süper Lig’de sezonun veda haftası başladı. Günün merak edilen mücadelelerinden birisi Pendikspor ile Gaziantep FK arasında oynanacak. Ankaragücü deplasmanında berabere kalarak ligden düşmeyi büyük ölçüde garantileyen Pendikspor, lige galibiyetle veda etmek istiyor. Gaziantep FK ise deplasmanda beraberlik alması durumunda kümede kalacak. Peki Pendikspor Gaziantep FK maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Pendikspor Gaziantep FK maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Pendikspor Gaziantep FK maçı bugün saat 19.00’da Pendik Stadyumu’nda oynanacak. Mücadele Bein 1’de canlı yayınlanacak.

Pendikspor Gaziantep FK maçı ne zaman ve hangi kanalda? (Muhtemel ilk 11’ler)

Pendikspor Gaziantep FK maçı hakemi kim?

Pendikspor Gaziantep FK maçı hakemi Direnç Tonusluoğlu olacak.

Maç öncesi son durum

Süper Lig'de 37 puanı bulunan Pendikspor'un ligde kalma ihtimali çok düşük. İstanbul temsilcisi, ligde kalabilmek için MKE Ankaragücü ile aynı puana ulaşmalı ve genel averajda rakibini geride bırakmalıdır. Ancak son hafta öncesinde MKE Ankaragücü'nün -4, Pendikspor'un ise -30 averajı bulunmaktadır.

Misafir Gaziantep FK'ye ise ligde kalması için 1 puan yeterli olacaktır. Konuk takım, haftaya 41 puan ve averajla 14. sırada giriyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal