Play-off finali sonrası sokaklar bayram yerine döndü: Elazığspor Orduspor’u yenerek 2. Lig’e yükseldi

TFF 3. Lig Play-off final maçında Elazığspor, 52 Orduspor’u 3-0 yenerek TFF 2.Lig’e yükseldi. Elazığlı vatandaşlar maçın bitmesiyle beraber büyük bir sevinçle cadde ve sokaklara döküldü.

26.05.2024-09:49 - (Son Güncelleme: 26.05.2024-09:49) Play-off finali sonrası sokaklar bayram yerine döndü: Elazığspor Orduspor’u yenerek 2. Lig’e yükseldi

TFF 3. Lig Play-Off finalinde Elazığspor ve 52 Orduspor, Rams Park'ta kozlarını paylaştı. Tribünlerin tamamen dolduğu bu heyecan dolu mücadeleyi Elazığspor 3-0 kazanarak TFF 2. Lig’e yükseldi. Elazığspor’un gollerini 50. dakikada penaltıdan Beykan Şimşek, 90+5. dakikada Çağrı ve 90+8. dakikada Murat Torun kaydetti.

Elazığ Belediyesi maç için led ekran kurdu

Elazığ Belediyesi, taraftarların heyecanına ortak olmak için Cumhuriyet Meydanı’na dev bir led ekran kurdu. Meydanı dolduran binlerce Elazığlı, genç yaşlı demeden, adeta bir bayram havasında maçı izledi. Maçın son düdüğü çaldığında, meydan coşkulu kutlamalara sahne oldu. Halaylar çekildi, konvoylar düzenlendi ve Elazığspor’un şampiyonluğu büyük bir coşkuyla kutlandı.

Play-off finali sonrası sokaklar bayram yerine döndü: Elazığspor Orduspor’u yenerek 2. Lig’e yükseldi

Elazığspor taraftarlarından Harun Kürşat, "Şampiyon olacağımızı hissetmiştik. Maç boyunca bazen sevinç, bazen hüzün yaşadık ama sonunda kupayı aldık. Elazığ halkı her zaman takımının yanında oldu ve bugün de bunu gösterdi." ifadelerini kullandı.

Kutlamalara çocuğuyla katılan bir başka Elazığlı futbolsever ise, "Allah’a şükürler olsun, şampiyon olduk." şeklinde duygularını dile getirdi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal