Gaziantep forması giyen Papy Dijilobodji, Süper Lig'de kariyerine forvet olarak devam edebileceğini söyledi

Gaziantep Futbol Kulübü'nün başarılı futbolcusu Papy Dijilobodji, Süper Lig'de en golcü savunma oyuncularından biri olduğunun söylenmesi üzerine kariyerine forvet olarak devam edebileceğini söyledi.

31.03.2022-13:51 - (Son Güncelleme: 31.03.2022-13:51) Gaziantep forması giyen Papy Dijilobodji, Süper Lig'de kariyerine forvet olarak devam edebileceğini söyledi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü'nde forma giyen ve oldukça başarılı bir performans ortaya koyan Papy Dijilobodji, geçtiğimiz hafta aldıkları Galatasaray galibiyet, önümüzdeki hafta oynayacakları Kasımpaşa karşılaşması ve bir defans oyuncusu olmasına rağmen golcü bir kimliğe sahip olması hakkında konuştu.

Papy Dijilobodji, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürdükleri antrenmanın ardından basın mensupları ile bir araya gelerek açıklamalarda bulunarak dikkatleri üzerine çekti. Papy Dijilobodji, yaptığı açıklamalarda ;

Papy Djilobodji

'Forvet olarak devam edebilirim'

Stoper olmama rağmen Süper Lig'de en çok gol atan savunmacılar arasında yer almam mutluluk verici bir durum. Böyle goller atmaya devam edersem bu gidişle mevkiimi değiştirmem gerekecek. Forvet olarak futbola devam edebilirim. Bundan dolayı sevinç duyuyorum. Sahaya çıktığımda golü çok düşünüyorum. Şans da yüzüme gülüyor gol oluyor. Umarım bu şekilde de devam eder.

'Emeğimizin karşılığını Galatasaray'a karşı aldık'

Galatasaray maçından önce çok iyi oynayıp maalesef iyi sonuç alamadığımız ve neticelendiremediğimiz maçlarımız oldu. İstediğimiz puanları ve galibiyetleri alamamıştık. Galatasaray karşısında emeğimizin karşılığını aldık diyebilirim. İyi bir futbol oynadık ve peşinden gelen iyi bir galibiyet elde ettik. Uzun zamandır maç kazanamıyorduk böylelikle şanssızlığımızı da kırdık. Artık sezon sonuna kadar iyi bir performans sergileyip keyif vermek istiyoruz izleyenlere. Sezon bitene kadar da maçları kazanmak istiyoruz.

'Kazanmak için İstanbul'a gideceğiz...'

Kasımpaşa maçları bizim için bu zamana kadar genelde iyi geçti. Bu hafta da oraya yine kazanmak için gideceğiz. Umarım bu karşılaşmayı kazanırız. Kasımpaşa maçını kazanarak ligde deplasmandaki ikinci galibiyetimizi de almak istiyoruz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal