Ankara Valiliği’nden vatandaşlara uyarı: Gece saatlerinde sel, fırtına ve dolu bastıracak

Ankara Valiliği’nden yapılan açıklamada, kuvvetli yağışa karşı vatandaşlara uyarılarda bulundu. Valilik gece yarısı başlaması beklenen yağışlar sonrası yaşanacak olumsuzlara karşı tedbirli olunması gerektiğini bildirdi.

26.05.2024-16:18 - (Son Güncelleme: 26.05.2024-16:18) Ankara Valiliği’nden vatandaşlara uyarı: Gece saatlerinde sel, fırtına ve dolu bastıracak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ankara'da bu gece gök gürültülü sağanak yağışların başlayacağını duyurdu. Valilik bu nedenle de vatandaşların yaşanabilecek olumsuzlara karşı tedbirli olmalarını istedi.

Gece saatlerinde sel, fırtına ve dolu bastıracak

Akşam’da yer alan habere göre; bu uyarının ardından Ankara Valiliği de vatandaşları dikkatli olmaları konusunda bilgilendirdi.

Ankara Valiliği’nden vatandaşlara uyarı: Gece saatlerinde sel, fırtına ve dolu bastıracak

Valilikten yapılan sosyal medya paylaşımında şu ifadeler kullanıldı:

"Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi'nden alınan son verilere göre, bu gece saatlerinden itibaren Ankara'da yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Kuvvetli yağışla birlikte sel, su baskını, yıldırım ve yerel küçük çaplı dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları önem arz etmektedir."

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal