Trabzonspor Avrupa’da galibiyet istiyor: Trabzonspor Kızılyıldız maçı ne zaman ve hangi kanalda? Trabzonspor Kızılyıldız maçı hakemi kim?

Süper Lig’de Adana Demirspor’a son saniye golüyle kaybeden Trabzonspor, rotayı UEFA Avrupa Ligi’ndeki Kızılyıldız karşılaşmasına çevirdi. Bordo mavililer gruptaki ilk galibiyetini almak için sahada olacak. Peki Trabzonspor Kızılyıldız maçı ne zaman ve hangi kanalda? Trabzonspor Kızılyıldız maçı hakemi kim? Tüm soruların yanıtı haberimizde...

15.09.2022-14:30 - (Son Güncelleme: 15.09.2022-14:30)

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 2. hafta maçında Trabzonspor Kızılyıldız ile evinde kozlarını paylaşacak. Avrupa Ligi’nin açılış maçında Macar ekibi Ferencvaros’a deplasmanda 3-2 kaybeden Trabzonspor Kızılyıldız ile oynayacağı 2. hafta maçında kazanarak gruptaki ilk 3 puanına sahip olmak istiyor. Bordo mavili takımı tribünlerde binlerce taraftar destekleyecek. Peki Trabzonspor Kızılyıldız maçı ne zaman ve hangi kanalda? Trabzonspor Kızılyıldız maçı hakemi kim? 

Trabzonspor Kızılyıldız maçı ne zaman ve hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 2. hafta maçında Trabzonspor Kızılyıldız ile bugün saat 19.45’te Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde karşılaşacak. Bu zorlu karşılaşma Exxen platformu üzerinden canlı olarak futbol severlerle buluşacak. 

TS Kızılyıldız

Trabzonspor Kızılyıldız maçı hakemi kim? 

Trabzonspor ile Kızılyıldız arasındaki kritik maçın hakemi Almanya Futbol Federasyonu’ndan Sascha Stegemann olacak. 

Trabzonspor Kızılyıldız muhtemel 11'ler:

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Bartra, Hugo, Eren, Siopis, Hamsik, Naci, Bakasetas, Trezeguet, Maxi Gomez

Kızılyıldız: Borjan, Erakovic, Milunovic, Dragovic, Srnic, Kanga, Sanogo, Rodic, Bukari, Katai, Pesic

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal