Trabzonspor Asbaşkanı Hacısalihoğlu Rıza Çalımbay Hakkında Konuştu!

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, sözleşmesi sezon sonunda bitecek teknik direktör Rıza Çalımbay ile ilgili açıklamalarda bulundu.

19.04.2018-13:24 - (Son Güncelleme: 19.04.2018-12:59) Trabzonspor Asbaşkanı Hacısalihoğlu Rıza Çalımbay Hakkında Konuştu!

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu ile kahvaltıda buluştu. Basın mensuplarının kendisine yönelttiği soruları cevaplayan Hacısalihoğlu, kulüpte düzeltmeleri gereken konuların olduğunu belirtirken, sezon sonunda sözleşmesi sona eren teknik direktör Rıza Çalımbay ile ilgili de konuştu.

“ÖZKAN SÜMER’İN RAPORU DOĞRULTUSUNDA KARAR VERECEĞİZ”

Hacısalihoğlu, maddi anlamda oyuncu satışının kulübü rahatlatacağı durumuna ilişkin de konuştu. Yusuf, Abdülkadir, Burak ve Sosa gibi önemli futbolcuların satılması yönünde çıkan haberlerle alakalı soru üzerine de şunları söyledi:

“Bu işin başında bulunan görevli, yetkili futbol koordinatörü Özkan Sümer’in raporu sonrasında yönetim işin politik olarak kararını verecek. Yani maddi anlamda ne yapmak gerekiyor, politika olarak, hedef olarak ne hedeflenmiş onların kararını verecek. Daha önce çok acısını çektiğimiz şekilde futbolcu alımı, satımı olmayacak, olmamasına gayret edeceğiz.”

“RIZA ÇALIMBAY’LA İLGİLİ BİR KARAR ALMADIK”

Trabzonspor’la olan kontratı sezon sonunda bitecek olan teknik direktör Rıza Çalımbay konusunda henüz bir karara varmadıklarını vurgulayan Asbaşkan Hacısalihoğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Teknik direktör Rıza Çalımbay ile ilgili henüz verilmiş bir karar yok. Kaldı ki futbolcunun transferi, gönderilmesi ve teknik kadro ile ilgili durumları Özkan Sümer değerlendiriyor. Bu konularda son derece tecrübeli ve kurulduğu günden itibaren kulübe hizmetlerde bulunan biri. Bu durum da kendsinin ilgi ve yetki alanında bir durum.”

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal