Tozlu Yaka dizisi 1. bölüm tanıtım fragmanı yayınlandı

FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan yeni gençlik dizisi Tozlu Yaka’nın ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanı izleyenler dizinin ne zaman yayınlanacağını merak etmeye başladı. Genç kadrosu ile dikkat çeken dizinin yayın tarihi belli oldu. İşte yeni dizi Tozlu Yaka hakkında merak edilenler…

18.06.2022-21:13 - (Son Güncelleme: 18.06.2022-21:13) Tozlu Yaka dizisi 1. bölüm tanıtım fragmanı yayınlandı

FOX TV ekranlarında yeni bir gençlik dizisi izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. NTC Medya imzası taşıyan gençlik dizisi Tozlu Yaka’nın tanıtım fragmanı yayımlanırken çekimler, İstanbul’un farklı bölgelerinde devam ediyor. Senaryosunu Yekta Torun’un yazdığı, Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp’in yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda ise Semih Bağcı oturuyor. 

Zengin ve fakir ayrımının gençler üzerinden ekranlara getirileceği Tozlu Yaka dizisinin ilk bölümünün fragmanı izleyiciyle buluştu. Tanıtım fragmanının yayınlanmasıyla birlikte dizinin ne zaman ekranlara geleceği de belli oldu. Aşk ve dram konularının işleneceği gençlik dizisi Tozlu Yaka’da dizisinde sınıf farklı da göz önüne getiriliyor. Sosyal konulara vurgu yapılacak olan dizi, gençlerin umutlarını da izleyiciyle buluşturacak.

Tozlu Yaka

Tanıtım fragmanıyla merak uyandıran Tozlu Yaka dizisi 27 Haziran Pazartesi günü yayın hayatına başlayacak. Pazartesi günü saat 20.00’da ekranlara gelecek olan dizi için geri sayım başladı. 

Tozlu Yaka oyuncu kadrosu

Dizinin oyuncu kadrosunda; Nilsu Berfin Aktaş, Burak Dakak, Çağla Şimşek, Tayanç Ayaydın, Dolunay Sert, Kadim Yaşar, Can Bartu Aslan, Serra Pirinç, Nebil Sayın, Nur Yazar, Emre Kınay, Miraç Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahyaoğlu, Özgür Foster, Ahmet Haktan Zavlak, Oğulcan Arman Uslu ve Dorukan Çetinkaya gibi isimler yer alıyor.

Hatice Üneş
haticeu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal