Yemeksepeti Merhaba kodu neden olmuyor? Yemeksepeti merhaba kodu sorunu

Yemeksepeti kullanıcılarına özel indirim kuponları sunmaktadır. Son olarak hizmete sunulan Yemektepeti Merhaba kodu ile ilgili bazı kullanıcılar sorun yaşadığını belirtti. Kodu kullanmaya çalışan ve sorunla karşılaşan kullanıcılar Yemeksepeti Merhaba kodu neden olmuyor? Ne sorun var? Gibi sorulara yanıt arıyor.

18.06.2022-20:50 - (Son Güncelleme: 18.06.2022-20:50) Yemeksepeti Merhaba kodu neden olmuyor? Yemeksepeti merhaba kodu sorunu

Yemeksepeti platformu üzerinden yemek siparişi vermek isteyen kullanıcılara özel indirim kuponları verilmektedir. Belirli bir süre geçerli olan indirim kuponlarını kullanan kullanıcılar, yaptıkları alışverişlerde indirimden faydalanmaktadır. Son olarak hizmete sunulan Yemeksepeti Merhaba kuponu ile indirimli yemek almak isteyen kullanıcılar bazı sorunlarla karşılaştı. Kuponu kullanamayan kullanıcılar Yemeksepeti Merhaba kuponu neden olmuyor? Sorusunu araştırmaya başladı. 

Belirli tarihler arasında geçerli olan indirim kuponlarını kullanan kullanıcılar indirimli yemek siparişi yapabilmektedir. Birçok indirim kuponundan faydalanan kullanıcılar Yemeksepeti Merhaba indirim kodunda sorun yaşamaktadır. Sorunun nedenini merak eden kullanıcılar arama motorlarından araştırma yapmaktadır.

Sorunla ilgili Yemeksepeti canlı destek ile irtibata geçen kullanıcılara kuponun kullanım süresinin dolduğu belirtilmektedir.

Yemeksepeti

Yemeksepeti nedir?

Yemeksepeti, binlerce restoranın bulunduğu ve çevrimiçi olarak yemek siparişi verilebilen bir uygulamadır. 2001 yılında kurulan Yemeksepeti uygulamasının 20 milyondan fazla kullanıcısı bulunmaktadır. 

2015 yılında online yemek sipariş platformu Delivery Hero bünyesine katıldı. Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı Reklam Kurulu tarafından 10 Ağustos 2021 tarihinde yayınlanan raporda, Yemeksepeti uygulamasında “indirim yağmuru” kampanyası ile kullanıcılara sunulan indirimlerden önce fiyatları zamlandırdığı ve daha sonra zamlı fiyatlara indirim uyguladığı belirlenmiştir.

Hatice Üneş
haticeu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal