Toni Kroos: 'Henüz Hiçbir Semptom Bende Görünmedi'

Real Madrid'in Alman oyuncusu Toni Kroos, koronavirüs salgını sebebiyle yaşadığı olayları ve evdeki karantina anlarından bahsetti.

17.03.2020-15:40 - (Son Güncelleme: 17.03.2020-15:35) Toni Kroos: 'Henüz Hiçbir Semptom Bende Görünmedi'
Real Madrid'de oynayan yıldız oyuncu Toni Kroos, 'Late Night Berlin' adlı programa katılım göstererek İspanya'daki koronavirüs ve karantina günlerinden bahsetti.

Evinin oturma odasından canlı televizyon bağlantısı ile programa katılım sağlayan Kroos, "Canım sıkılmadı. Üç çocukla aynı evde olmak nasıl bir şey biliyor musunuz? Evde olmak ve etrafta çocuklarımın olmaması çok güzel. Her ne olursa olsun, en önemli şey herkesin sağlıklı ve iyi olması." dedi.

Kendi espri şekliyle halinden bahseden Kroos, "Çocuklar ile uğraşıyoruz. Evdeyken kendime birkaç farklı saç stili de denedim. Eşimin beğendiği stille devam edeceğim. Ayrıca, çocukları yediriyorum. Çok sık tuvalete gidiyorlar. Neyse ki çok fazla tuvalet kağıdı aldım. Yani hiç problem yok." diye konuştu.

EURO 2020'nin ertelenmesi ile alakalı sorulan soruya Kroos, "Şu anda EURO 2020 ne olacak, şu turnuva, bu kupa ne olacak en son derdimiz olsun. En önemli şey bu görünmeyen düşmanımız. Hepimiz sağlıklı kalalım ve bir an önce normal hayatımıza geri dönelim." dedi.

Kroos, Trey Thompkins'in koronavirüse yakalanması ile akalı olarak, "Aslında Trey Thompkins ile aynı ekipmanları, aletleri kullandım ama henüz hiçbir semptom bende görünmedi." diyerek konuşmasını bitirdi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal