Tolgay Arslan: 'Beşiktaş Taraftarı Hakkını Helal Etsin'

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye transferi büyük yankı uyandıran,Fenerbahçe'de istediği performansı yakalayaman ve sezon başında bedelsiz olarak İtalya'da Udinese'ye transfer olan Tolgay bu süreçlerin ardından ilk defa konuştu.

30.12.2020-09:59 - (Son Güncelleme: 30.12.2020-09:28) Tolgay Arslan: 'Beşiktaş Taraftarı Hakkını Helal Etsin'

2014-2015 sezonunda Hamburg'dan Beşiktaş'a transfer olan ve siyah beyazlı ekipte şampiyonluk yaşadıktan sonraki sene kadro dışı kalmasıyla olay olan ve sezon sonunda bedelsiz olarak Fenerbahçe'nin yolunu tutarak Türkiye'de büyük bir gündem yaratıp siyah beyazlı taraftarlardan büyük tepkiler almıştı.

Fenerbahçe'de beklenen performansı bir türlü yakalayamayan Tolgay sezon başında İtalyan ekibi Udinese'e transfer olmuştu. 

Tüm bu yaşanan süreçlerin ardından ilk defa Bein Sports'a verdiği röportaj sonrasında konuşan Arslan çok çarpıcı açııklamalarda bulundu.

HİÇBİR KARARIMDAN PİŞMAN DEĞİLİM

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'te gittikten sonra üzerimde çok baskı hissettim. Türk oyuncu için ülkede büyük bir takımda oynamak kolay değil. Böyle bir ligde oynama fırsatım oldu, burada gelişeceğimi düşündüm ve Türkiye'yi bıraktım. Taraftar olsun, basın olsun, yönetim olsun, Türkiye'de herkesin beklentisi var. Belki bir maç kötü gidebilir ama her şeyi bir maçla algılıyorlar. Yeni başlangıç istedim. Türkiye'de inanılmaz güzel 5,5 sene geçirdim, hiçbir karardan pişman olmadım, hiçbir şeyi değiştirmek de istemiyorum.'

KADRO DIŞI KALDIĞIM DÖNEMDE BÜYÜK HAKSIZLIĞA UĞRADIM

Transferden sonra Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye yaptığım sert açıklamalardan dolayı üzüldüm, dile de getiremedim. Beşiktaş döneminde kadro dışı kalmıştım, bana göre büyük haksızlığa uğradım. Transferin ardından çok duygusal açıklamalar yaptım, belki sert oldu..

DÜRÜM OLAYINA İNANAMADIM

Beşiktaş'ta dürüm muhabbeti çıktı. Normal düşünürseniz devre arasında nasıl dürüm yiyebilirsin! İnsanlar da buna inandı, şaka gibi oldu. Ben de bir şey demedim, ardından kadro dışı kaldım, orada farklı şeyler de vardı. Kadro dışı kalmanın nedenini ben de bilmiyorum. Bir ödeme sıkıntısı vardı, ben de bu durumdan çok memnun olmamıştım, belki de benim de hatalarım oldu, oraya kadar gideceğini tahmin etmemiştim..

BEŞİKTAŞLILAR HAKKINI HELAL ETSİN

3 ay kadro dışı kaldım, tek başıma idman yaptım. Suni çimde idman yaptım, çok kırıldım. Ailemi görmedim. Beşiktaş taraftarının bana karşı hiçbir yanlışı yoktu, belki inanmazlar ama hala kalbimdeler, maçları da izliyorum ama o noktada kendime bu defteri kapamam gerekiyor dedim. Ama açıklamalarım çok sert oldu, bunu da hiç dile getiremedim. Özellikle Beşiktaş taraftarı hakkını helal etsin, ben ediyorum. Her zaman beni desteklediler ve arkamdaydılar.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal