TFF Başkan Vekili Servet Yardımcı'dan Milli Takım Açıklaması!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Servet Yardımcı, A Milli Futbol Takımımızın Dünya Kupası Elemeleri'nde Karadağ ile oynayacağı karşılaşma öncesinde dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

16.11.2021-12:29 - (Son Güncelleme: 16.11.2021-12:29) TFF Başkan Vekili Servet Yardımcı'dan Milli Takım Açıklaması!

FIFA 2022 Katar Dünya Kupası Elemeleri'nde yer aldığı G grubunda Karadağ ile Dünya Kupası'na gidiş biletini alabilmek adına oldukça önemli bir karşılaşmaya çıkacak.

MİLLİLERİMİZ KARADAĞ İLE KARŞI KARŞIYA!

A Milli Futbol Takımımızın, 2022 Katar Dünya Kupası Elemeleri G grubunda oynayacağı Karadağ karşılaşması öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Servet Yardımcı, iddialı açıklamalarda bulundu.

SERVET YARDIMCI'DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Servet Yardımcı, basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ;

YAŞADIĞIMIZ DÜŞÜŞÜ TEKNİK DİREKTÖRLÜK DEĞİŞİMİYLE ÖNLEDİK

Yaz aylarında bir düşüş sürecine girmiştik, bu süreci teknik direktör değişikliği yaparak önlemek istedik. Stefan Kuntz ile anlaştık. Kendisi hem Türkiye'yi ve Türk futbolunu yakından takip eden biri. Diyalog çalışma biçimi yönetim tarzının uyumlu olacağını düşündük isabetli karar verdiğimize inanıyoruz. Yeni enerjik ve olumlu bir havanın oluşması isabetli bir karar verdiğimizi gösteriyor.

İNŞALLAH KARADAĞ MAÇINI ALACAĞIZ

Yeni bir hava yakaladık. İnşallah bu hava yarınki maçı alarak devam eder. Şu anda birinci olma ihtimalimiz var. Hedefimiz birinci olmak. Maçı almamız lazım. Karadağ çok disiplinli agresif, maçı sonuna kadar bırakmayan arzulu istekli bir takım bunu hem Hollanda maçında hem bizim maçta gösterdiler. Dolayısıyla maç çok zor olacak. Ama takımımız kaliteli potansiyeli yüksek oyunculardan oluşuyor. İnşallah maçı alacağız.

KATAR'A GİTMEK İSTİYORUZ...

Stefan Kuntz'un çalışma düzeni çok profesyonel ve candan birisi çok samimi. Oyuncularla kurduğu diyalog bizden biri gibi. Katar'a gitmek istiyoruz olmazsa play - off, her türlü şansımızı kullanacağız. Birinci olarak çıkamazsak bile seri başı olarak yolumuza devam edeceğiz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal