Terim'in Aklı Koopmeiners'de

Lemina ve Seri'nin gitme olasılığı sebebiyle çalışmalarını devam ettiren deneyimli hoca, Hollandalı oyuncunun izlenmesini istedi.

29.04.2020-16:17 - (Son Güncelleme: 29.04.2020-16:15) Terim'in Aklı Koopmeiners'de

Mario Lemina ve Jean Michael Seri'nin gitme olasılığına karşı teknik patron Fatih Terim'i hem ön libero hem de 8 numarada görev yapabilecek bir futbolcu arayışlarına yöneltti. Deneyimli teknik direktör, Atiba ve Jose Sosa'nın karışımı olan aynı zamanda Felipe Melo gibi skora katkı veren bir oyuncu arıyordu. Terim, Atiba gibi devamlı oyunun içinde duran, Sosa gibi oyunun yönlendirici parçasını iyi oynayan ve Melo gibi de skora katkı sağlayan futbolcuyu Hollanda'da buldu. Bu oyuncunun da AZ Alkmaar kulübünde ön libero pozisyonunda görev yapmasına rağmen 25 karşılaşmada 11 gol atan Teun Koopmeiners.

SINIRLAR ZORLANACAK

22 yaşındaki genç futbolcunun bir başka tarafı ise sol ayaklı olması. Terim'in Hollanda Ligi'nde parlayan bir yeteneği ülke dışına getirmenin zor olduğunu bildiğini fakat scout ekibinden ve yönetimden şansını denemesini istediği gelen bilgiler içerisinde.  Mario Lemina ve Jean Michael Seri'yi tekrardan kiralamak için son zamana kadar çalışacak olan sarı- kırmızılı yönetim, bir taraftan da Koopmeiners'ı kadroya katabilmek için fırsat kollayacak. Genç oyuncu, kiralık ve satın alma opsiyonu ile alınmaya çalışılacak. Galatasaray gibi büyük ve amacı olan bir takımda deneyim kazanması için Alkmaar'a baskı uygulanacak.

16 GOLLÜK PERFORMANS GÖSTERDİ

Alkmaar'ın altyapısından çıkan Teun Koopmeiners bu sezon toplamda 42 karşılaşmada görev yaptı, 16 gol atıp, 3 asistlik katkı sağlayarak gözleri üzerine çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal