Whatsappta En Üste Çıkma

Whatsapp'ı çok fazla kullanıyorsanız zamanla kişilerle ve gruplarla yaptığınız sohbetler düzensizleşebilir. Bu nedenle aradığınız sohbeti bulamayabilirsiniz. Whatsapp bu soruna çözüm olabilecek bir özellikle kullanıcıların istedikleri sohbetleri başa tutturmasına olanak sağlıyor.

02.06.2020-14:57 - (Son Güncelleme: 02.06.2020-15:02) Whatsappta En Üste Çıkma

Whatsapp'ın sabitleme ya da pinleme olarak adlandırdığı bu özellik sayesinde dilediğiniz kişi veya grup sohbetini pinleyip en üste taşıyabilirsiniz. Böylelikle istediğiniz kişilerle olan sohbetleri Whatsappta en üste çıkarabilirsiniz.

Android Telefonlarda Whatsapp Sohbet Sabitleme Nasıl Yapılır?

Peki sohbet sabitleme özelliğini nasıl kullanacaksınız? Android bir telefona sahipseniz ve bu özelliği kullanmak istiyorsanız izlemeniz gereken yollar şu şekilde; öncelikle sabitlemek istediğiniz sohbetin üzerine gelin, sohbetin üzerine basılı tutun, üst bölümde beliren iğne ikonuna tıklayın. Bu işlemi yaptığınız sohbetin yanında bir iğne simgesi belirdiğini göreceksiniz. İşte bir sohbeti sabitlemek bu kadar basit.



iPhone Telefonlarda Whatsapp Sohbet Sabitleme Nasıl Yapılır?

Bir iPhone kullanıcısıysanız ve Whatsapp sohbetinizi sabitlemek istiyorsanız, yine sabitlemek istediğiniz sohbetin üzerine gelip konuşmayı sağ tarafa çektiğinizde gelen seçeneklerden 'Pin' yazana tıklamanız yeterli. Böylelikle dilediğiniz konuşmaları sabitleyerek istediğiniz zaman onlara hemen ulaşabilirsiniz.

Sabitlediğiniz bir sohbetin bu özelliğini kaldırmak için de izlemeniz gereken yol yine aynı şekilde. Sabitlediğiniz bir sohbetin üzerine basılı tutup yukarıda beliren iğneyi kaldırın ikonuna tıklamanız yeterli.

Whatsapp'ın sohbet sabitleme özelliğini kullanarak düzensiz gözüken sohbetlerinizin içinde tepede kalmasını istediğiniz hem kişilerle hem de gruplarla yaptığınız sohbetleri sabitleyerek, düzensizlik içinde bir düzen oluşturabilirsiniz. Sıklıkla konuştuğunuz kişi ve grupları sabitleyerek onları Whatsapp'da üst sıraya çıkarabilirsiniz.

Whatsapp sohbet sabitleme özelliğini sadece 3 sohbet için kullanabileceğinizi de belirtelim.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal