Vestel Venüs Özellikleri

Vestel 5.0 V bir insanın akıllı bir cihazdan istediği her şeyi kullanıcısına verebilir. Çok konuşulan Vestel Venüs özellikleri, Vestel Venüz V5 özellikleri nelerdir.

01.05.2018-18:01 - (Son Güncelleme: 01.05.2018-17:55) Vestel Venüs Özellikleri

VESTEL VENÜS ÖZELLİKLERİ

Vestel'in Android 4.3 işletim sistemi ile piyasaya verdiği Vestel 5.0 V, 960x540 piksel çözünürlükte 5 inç ekrana ve Gorilla Glass ekranı ile çizilmiyor. Cihazın siyah ve beyaz renkleri var.

Telefonun fabrika kutusundan USB kablo, kulaklık, kulaklık adaptörü, kullanım kılavuzu, garanti belgesi ve Vestel'in yeni depolama servisi olan V-Cloud'a ait tanıtım bildirisi de birlikte geliyor. Farklı renk ve dokulara sahip kapak seçenekleri de tüketiciye sürpriz hediye olarak veriliyor.

Cihazın ön yüzünde somut bir tuş yok. Sol üst kısımda güç ve uyku tuşu, sağ tarafta ise ses açma kapama ve kamera kısa yol tuşları var.

Sadece 149 gram ağırlığındaki cihaz yüksek çözünürlükte fotoğraflar çekebilen 8 megapiksel arka kameraya ve 2 megapiksel ön kamera ile kullanıcıya keyif veriyor. Her iki kamerada da panorama, GIF ve HDR çekim özellikleri mevcut. Çözünürlük, ışık düzeyi ve çekim kısımlarındaki yapılacak ayarlamalar ile fotoğraflardaki görsel zenginliği arttırmak da çok keyifli bir özellik. Cihaz ayrıca QR kod okutmak için ek bir seçenek sunuyor.

Ayrıca fotoğraf çekimini rahatlaştırmak için sağ alt tarafta kamera kısa yol tuşu bulunuyor. Bu koşulla selfie (özçekim) sevenler için fotoğraf çekmek çok daha kolay ve keyifli bir hal kazanıyor.

VESTEL VENÜS V5

Vestel 5.0 V akıllı telefonda dört çekirdekli 1.2GHz Qualcomm Snapdragon 200 işlemci kullanılmış. Cihaz 1 GB RAM'e ve 8 GB dahili hafızaya sahip. Ancak hafıza Micro SD kart ile 32 GB'a kadar yükseltebiliyor.

Vestel Venus 5.0 V akıllı telefon 2G ve 3G özelliğine sahip. Ayrıca wi-fi, bluetooth ve GPS özellikleri mevcut.

Telefonda dijital pusula, jiroskop, ortam ışığı sensörü ve hız sensörü mevcut.

Cihaz ile Skype veya Viber gibi aplikasyonlarla internet üzerinden görüntülü konuşma sağlanabiliyor.

Akıllı telefon 2200 miliamper çıkarılabilir pile sahip. Batarya ile optimize edilen çipset yapısı sayesinde cihaz keyif verici bir şarj süresi sunuyor.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal