Sosyal Medya Devi Instagram’da Görev Değişimi

Sosyal Medya Devi Video ve fotoğraf paylaşım uygulaması Instagram’ın yeni yöneticisi, şirketin Ürün Müdür Yardımcısı Adam Mosseri oldu.

02.10.2018-10:05 - (Son Güncelleme: 02.10.2018-10:03) Sosyal Medya Devi Instagram’da Görev Değişimi

Instagram'ın kurucuları Mike Krieger ve Kevin Systrom, şirketin internet sitesinden yaptığı açıklamada, Instagramın başına Ürün Müdür Yardımcısı Adam Mosseri’nin geçtiğini açıkladılar. Yapılan açıklamada; "Hali hazırda Ürün Müdür Yardımcımız olan Adam Mosseri'nin bugünden itibaren Instagram'ın başına geçeceğini duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz." İfadelerini kullandı.

 

Mosseri'nin 2008'de Facebook tasarım ekibinde işe başlamasının ardından Instagram ekibine geçtiğini belirtilen açıklamada, Instagram'daki pozisyonu dahilin de tüm işlerin denetiminden sorumlu olacağı ve mühendislik,  ürün ve operasyonlar dahil tüm bölümlerin yönetim kadrolarını Adam Mosseri’nin  belirleyeceği açıklandı.

 

Krieger ve Systrom, geçen hafta şirketten ayrılma kararı aldıklarını açıklamıştı. Stanford Üniversitesinde eğitim görürken tanışan Mike Krieger ve Kevin Systrom 2010'da eski Polaroid fotoğraflardan esinlenerek geliştirdikleri Instagram'ı, Facebook'a devrettikten sonra da yönetmeye devam ediyordu.

Systrom ve Kreiger'ın, Facebook yönetimiyle aralarındaki gerginlik nedeniyle istifa kararı aldığı iddia edildi.

 

 

 

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal