Rehberden Silinen Numara Whatsapp'ta Görünüyor

Telefonunuzun rehberinden sildiğiniz numara hala gözüküyor mu? Neden rehberden silinen numara Whatsap'ta gözüküyor? İşte merak ettiğiniz soruların cevapları...

02.06.2020-14:33 - (Son Güncelleme: 02.06.2020-14:54) Rehberden Silinen Numara Whatsapp'ta Görünüyor

Rehberden silinen numara neden WhatsApp'tan gözükür? WhatsApp'ta gördüğünüz kişiler, telefonunuzun rehberinden alınmaktadır.

WhatsApp'ta kişiler listenizden kişi silmek için, bu kişiyi telefon rehberinizden silmeniz gerekir. Bir WhatsApp kişisini telefon rehberinizde bulmak için şunları yapabilirsiniz; Kişi seç sayfasından kişiyi bulunuz ve kişiyi seçin. O kişinin yukarıda gözüken ismine dokununuz. Kişi bilgisi sayfasından, Menü tuşundan Rehberde görüntüleyi seçin. Buradan, kişiyi telefon rehberinden silme seçeneğini göreceksiniz. Bu işlemi tamamladıktan sonra, WhatsApp kişi listenizden Menü tuşu ve Yenile'ye basarak yenileyin. Kişiyi hala görüyorsanız, büyük ihtimalle bu kişi ile olan konuşmanız sohbetler ekranızda duruyor olabilir. Sohbeti silmek için sadece kişinin ismine uzunca dokunup, konuşmayı sile basmanız yeterli olacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal