iPhone'larda İOS 13 ile Yeni Bir Dönem Başlıyor

Appel, iOS 13'ü piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor. İşte iOS 13 ile beraber gelecek olan yeni özellikler.

26.06.2019-10:18 - (Son Güncelleme: 26.06.2019-10:12)

Apple, hazırladığı yeni işletim sistemi İOS 13 için çalışmalarını son hız sürdürüyor. Pek çok farklı yenilikler sunacak olan iOS 13 güncellemesinde, uygulama açılış hızını hemen hemen iki kat arttırıyor ve üyeliğin aktif sürdüğü bir uygulama silinmek istendiğinde Apple, uygulama silinse dahi aboneliğin etkin kalacağı ve diğer cihazlarda da kullanılabileceğini bildiren bir bildirim yollayacak.

PEKİ İOS 13 İLE BİRLİKTE GELECEK OLAN DİĞER ÖZELLİKLER NELER?

-Yenilenen sağlık uygulamasında Günlük Rapor ismi verilen yeni bir bölüm olacak. Buradan bütün gün boyunca yapılan aktivitelere ayrıntılı olarak bakılabilecek.

Apple Haritalar uygulamasında ev ve iş yeri gibi sık bulunulan yerler daha kolaylıkla ayarlanabilecek ve istenilen lokasyona gitmek çok daha kolay olacak.

-Diğer yandan mail uygulamasına gelecek yeni bir özellik sayesinde istenmeyen e-postaların önüne bütünüyle geçmek artık mümkün olabilecek ve engelleme özelliğiyle beraber e-postaların daha kolay ayrıştırılabilmesi için klasörleme sistemi kullanıcılarla paylaşılacak.

-iPhone'umu Bul ve Arkadaş Bul uygulamalarını tek çatı altında toplayacak olan iOS 13'te kullanıcılar tüm cihazlarını tek panel üstünden kontrolünü sağlayabilecekler.

-iOS 13 ile mesajlar uygulaması WhatsApp'a benzer bir uygulamaya dönecek ve kullanıcılar kendi profil fotoğraflarını kendileri seçecek, kullanıcı adlarını belirleyecek.

-Gece Modu'nun gene iOS 13 ile beraber aktif hale gelmesi bekleniyor. Bu özellik sayesinde telefonlar bu modda daha az güç harcayacak.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal