Facebook Messenger masaüstü uygulamasını yayınlandı

Sosyal medya platformu Facebook, masaüstü ya da dizüstü bilgisayarlarından uygulamayı kullanarak sevdikleriyle daha rahat görüntülü sohbet edebilecekler. Bunda bugünlerde insanların evlerinde zaman geçirme sürelerinin artması da kuşkusuz etkili oldu.

04.04.2020-16:39 - (Son Güncelleme: 04.04.2020-16:34)

Microsoft Store ve Mac App Store versiyonlarını da yayınlayan şirketin artan dijitalleşmeden faydalanmak istediği gerçek. Zira bu alanda Zoom kısa bir zamanda büyük bir üstünlük kurmuştu.

Facebook Messenger masaüstü uygulamasını kullanmak isteyen kullanıcılar, bilgisayarları üzerinden mobil cihazlarında nasıl kullanıyorlarsa aynı şekilde arkadaşlarıyla ve aileleriyle görüntülü şekilde sohbet edebilecekler.

Facebook Messenger’ın masaüstü uygulaması Microsoft Mağaza’da, Mac versiyonu ise App Store‘da yerini aldı. Facebook, Messenger için masaüstü versiyonunu 2016 yılında geliştireceğini açıklamıştı. Ancak Coronavirüs (Covid-19) salgınına kadar elini yavaş tutan şirket, uygulamayı önceki gün hazır hale getirerek yayınladı.

Peki bu durum Zoom’un popülerliğini nasıl etkileyecek? Öncelikle Zoom’un en önemli özelliği yüzlerce kişiyle aynı anda görüşme yapılabiliyor olması. Ancak Facebook’un dünya geneli geniş bir takipçi ağı bulunuyor. Bu nedenle sorunun cevabı için konuşmak erken. Ancak kesin olan şey, bu durumun, dijitalleşmeyi daha da ileriye taşıyacağını gösteriyor..

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal